Jumaat, 3 Julai 2009

Voters Award!

Award khas untuk voters Adik Aza sepanjang contest Si Comel Cilik berlangsung....sila ambil & post kat blog anda ye?Sepanjang contest dan proses mengundi, Catlina juga bertemu ramai kawan baru...Ribuan terima kasih kepada kawan2...undian anda amat bermakna & sangat dihargai.....hugs hugs and kisses from us...Sayanggggg semua!!

Senarai penerima award (berdasarkan komen & msg kat chatbox, sesiapa yang undi kat vote poll, sila kan juga ambil award ni yea?)

Kak Maria Faizal, Kak Maria salamdari borneo,Kak Masz 73, Ultramama,Yanadzul,Cutemiut78,Mummy ranger,Applique Tee Shoppe, Atie, 5 Arif 2009, Bro Unggai, DJ Epoi,Mama Airell(shakeymirza),Kak Asma,Farah,AinSahrizal,Erinz,Zieha, Pu3 Balqiss,Azrina3.7,kak Noorma,Kak long,SIK,Nett,Itukz Mama Hope, Dr Donny,Mama Tiara,Imma.Jamal,Ita,kak Tie,Neezareef,Jaja,Anil Wanina,Kak Umi_e

15 ulasan:

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Congrats to adik aza..nyway sori maybe terlepas pandang nk vote adik aza...

neezareef berkata...

nnti sy amek award nih ya..tq

mummy_ayu berkata...

tahniah..! ayu tak vote ek? ingat ada vote..tak pe la...dah menang pun..sowie yer...

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh..heh..so cute je award ni.. mekacih ya.. akak ambil tau.. :D

masviona berkata...

uhuksss...terlepas lak nak vote....tp xper dahmenang kan....hiksss

shakeymirza berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shakeymirza berkata...

TQVM sbb kasi award...
congrats! mmg da agak akan menang sbb memang cumey sgt....

Nampaknye mama airell pun kena kasi awards gak kat org yg vote airell ritu..wlu pun naib jore je tp jase2 org yg mengundi tu kena hargai...n dari jase2 org yg ngundi gak la dapat byk kwn2 baru...=)

CatlinaFly berkata...

mama ayin fasha: terimna kasih...

neezareef: thanks again !

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: agaknye mummy ayu vote kat poll...situ tak kuar name...sy amik name kat komen & chatbox..ala kalau rase2 ade vote, amik je..tempek kat blog ye?

CatlinaFly berkata...

cutemiut: ok kak..

CatlinaFly berkata...

mama airell: sy mcm katak bwh tempurung 2-3 hari ni maklumlah kene kuarantin kat bkt fraser..hihihi...(padahal g jalan2 gak)

tahniah to airell & mama!

Farah berkata...

uishh..menang tu!alhamddulillah...mmg adik ipar awak ni pandai posing hehe..

thanks for the award!

Dj Epoi berkata...

Salam Tahniah arrrrr...buat PEMENANG dan semua rakan yang mengundi!!!

Link2 dalam nih dan semangat Persahabatan / Persaudaraan ini harus diteruskan.....

Walaweiiiiii!!!!!!

Dj Epoi

Diamilikku berkata...

saya main vote kat poll jer...dah kata ke link yang diberikan kan..tak tau lak kena tinggal komen semua...sowie...anyway congrats yerr

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

nanti yana amek award nih..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.