Sabtu, 15 Ogos 2009

Bath time aka happy time!

Cg Fly sekolah hari ni..so tinggal lah aku dgn E-ein jek kat umah...sekarang ni dia tgh tido lepas mandi kul 9pg tadi...aku nak spend masa betul2 dgn E-ein today, petang ni nak balik Bdr Tenggara & antar E-ein sekali ke umah mak Cg Fly sbb aku bakal g Jerantut utk berkursus 4 hari start Isnin ni..wuaa..kursus lagik!!!Baru je balik dari BTN ari tu wehhh....adoi berpisah lagi...... :(

Sebelum Mandi aka E-ein masyam!

aku sibuk amik gambar dia, dia sibuk tarik tali kamera
suke sgt bulatkan mata yang dah bolat!geram aku weh!

Lepas Mandi aka E-ein dah wangi!

ustazah E-ein?
buat2 muke sweet ya adik manis?
dia mula rimas, nak buang tuala tu..."mama ni E-ein nak pakai bajulah, cejuk!"
pose once more for mama ye E-ein cayangg...

14 ulasan:

CuppyCakeMommy berkata...

tomeinya ustazah kita ni..catlina,saya ada email u mintak quotation pasal storybook tu..nanti reply ye

TiNiE berkata...

oooh! comelnyer bb ni. mmg bolat bolat..muka mata semua pun bolat bolat...

MeL berkata...

e-ein comel..geramnye auntie tau! nk geget sket pipi tu ;P hehe..

CuppyCakeMommy berkata...

dah send balik dah..from my email ysalli@yahoo.com

Ejump berkata...

ehehe...comey sgt!!!

tchersally berkata...

tomey je pipi dia tuuu..

miemiey berkata...

aduiii..lawanya e-ein..boley tak nk buat menantu ni..hehehe..terkesima kejap tgk tomel budk tecik mata bulat ni...pict. bertuala ckup menarik sekali.. kenapa maknye selalu kursus ye...

Izariza berkata...

salam ziarah lina,

wahhh comel bangat sih baby E-ein!! Berapa bulan tu? geram tengok pipi bulat dia .. peluk cium saya utk E-ein ye :)

aleh berkata...

E-ein comel...kesian dia nak kena tinggal lagi...uuuuwaaa...mama dia yg nagis.

zaliana berkata...

eiiiiiiiiii..geramnya!! bak sini aunty culik sehari dua!! ehehehee

ashley berkata...

kelakor betui la budai ein ni..
eh posing psoing tu pakai diaper dah ke belum???
ha ha ha..
sat lagi HUJAN TURUN...
angkat jemurannnnn..

Mama-Danish & Sarah berkata...

suka tgk pic. e-ein ngan tuala kat kepala tu...cute sungguhh..

sian e-ein nak kena tinggal ngan mama lagi ya..

mummy_ayu berkata...

alahai tomeinya..nak gigit sikit....sian dia kena tinggal lagi...

M@L@ berkata...

ala comei nyer cantek gambo awak snap...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.