Khamis, 6 Ogos 2009

Berpergian dalam kerisauan


Entry autopublish...

Kursus Kenegaraan Anjuran Biro Tatanegara, Kem Bina Negara Langkawi sehingga 10 Ogos
Semua kat opis kata, bertuahnya, boleh g Langkawi berkursus..hmm..bertuah ke?Pegi dengan tak sedap ati...aku nak bersama E-ein.Gi Langkawi mana best kecuali ada E-ein...gi mana2 pun tak kisah sebenarnye, yang best tu kalo ade E-ein dan Cg Fly sekali.Pastinya i'm not so enjoying this outstation...tak best tinggalkan E-ein tapi kerana ada ayat magis kakitangan kerajaan iaitu "SAYA YANG MENURUT PERINTAH"....kena pergi juga...

** 17 - 21 Ogos aku bakal berpergian ke Jerantut pulak....kenapalah tmpt kursus semua jauh2 ye tahun ni..

12 ulasan:

zura@iwan berkata...

ya la kan x leh kalu nk kena tiggl org tsyg kan...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

saya pun dah pegi BTN hari tu dan terpaksa tinggal bb dengan pengasuh..seminggu je lepas balik induksi 2 minggu :( asyik teringat anak jer..

Diamilikku berkata...

BTN takboleh bawak hp..huhuhuhu..lagi sedih....susah nak berhubung....

iNa berkata...

betul....
x best p jauh tanpa org tresyg..huhu..
rase x lengkap je kan..

miemiey berkata...

memang tak best jauh2 ngn ank ..huhuhu...tapi nk buat can ane..cian laa akak ni..

Puan Gee berkata...

camtulah bila dah jd ibu, nak gi mana2 , hati mesti teringat kat anak jer...

CikMin berkata...

salam cat..nnt singgah rumah amik award ye..harap sudi...

neezareef berkata...

sian lina..nk wat camne lina semoga e-ein leh survive

aznitaz berkata...

aduhai..nak wat camana kan xboleh nak elak. kita keje pun utk kesenangan anak kita nnt. igt itu jer..insya Allah tenang skit..

mummyseri berkata...

salam kak..
tula mmg sedih la kalo kena out @ kursus ni..lebih2 time bb kite tgh kecik ni..harap eein ok ...tp mesti misz sgt kan...

CatlinaFly berkata...

kawan2..tq kerana sudi jenguk gak wpun tuan umah tak dok hehehehe..sy hargai sgt2..tuan umah dah balik tapi mood M..byk nak cerita tapi tgh dok pikir mana satu nak start dulu hehehe..rindu lah kat kwn2 semua...insya allah sok lusa sy update k..gembiranya dpt balik umah!!!!!

nba-Nur berkata...

Salam.. Lama tak dengar khabar Lina & E-ein.. Baru balik dr kursus tentulah penatkan...

Takpe kami semua menanti cerita2 terkini dari Lina & E-ein.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.