Ahad, 2 Ogos 2009

Berpisah kejap..

Petang tadi aku & Cg Fly hantar E-ein ke rumah tok mak, sebab next week aku akan outstation selama 5 hari. Mencik ah....asyik kena g outstation jek, jauh2 lak tu huhuhuhu...Adoi sedihnya..lame lak tu, dekat seminggu...ni lah paling lame aku berjauhan dengan E-ein. Adik Aza kemain suka lagi E-ein duk kat umah dia. Rasa sunyi je malam ni E-ein takde kat depan mata huhuhuhu...oklah takde idea dah nak taip..wa nak gi layan blues jap eheh ,tak ler..aku nak layan Smallville dgn Cg Fly hehehe :) next entry aku cite aku kena outstation kat ne..take care ye kawan2..selamat bertugas kepada yang bekerja esok...ciao!!

Best pren...

23 ulasan:

MeL berkata...

rindu klu berjauhan ngn anak ni kn..nk2 lg bile outstation byk hari. bb e-ein bdk baik, hope dia fhm kerjaya ibu ye ;) nk kish2 sket pipi e-ein tu! hehe..

cikmanggis berkata...

comelnya anak catlina ni..lama "nene" tak tengok!..kena tinggal ya..sian maknya!mesti rindu kan?

cikmanggis berkata...

salah eja.."nenek" hihi

aleh berkata...

kesian bapa e-ein kena tinggal...

Gieyana berkata...

dh besar dh yer E-ein..makin tembam dier..siannyer nk kena tinggal..:D

Fiza Nordin berkata...

alahai kesiannya...xpelah dugaan tu...yg penting e-ein ditempatkan dlm jagaan org yg boleh dipercayai lebih2 lagi ade 'bepren'nye di sini ye tak...?heheee tak le riso ketika berjauhan tu nanti...

Farah berkata...

mmg tak bes kan kena pergi out statin pastu kena tinggal anak plak..jgn sedey2 k..rakam gamba e-ein byk2 pastu rindu2 tgk la hehe

HalfBlood Princess berkata...

ala ciannya e-ein, cian gak mama e-ein...taperla, she will be in good hands!:) e-ein semakin hari semakin cute!

ok, slmt ber 'out-station'...:)

MiszMama@Haslinda berkata...

fan jugak dgn smallville yek? same arr kite. slamat beroutstation k!

** Perfect Love ** berkata...

alaaa comeinya e-ein awak...

miemiey berkata...

tahan je rindu tu..nk buat cam ane x de pilihan dlm menjalankn tugas..lagi pun ank2 tgl umh tok ma kan??keyakinan tgl tu laa dgn keraguan bila ngn org dekat dgn kite...

CatlinaFly berkata...

MeL : hoho mustiii...tak terkira rindunye ni..tgk je la gambar2 dia wat pengubat rindu..

CatlinaFly berkata...

cik manggis: rindu serindu2nya hohoho..

CatlinaFly berkata...

aleh: heh luahan hati seorang bapa ye cg aleh..

CatlinaFly berkata...

gieyana : huhuhu sian kat mama dia jugak jauh2 dgn e-ein..isk isk..

CatlinaFly berkata...

kak fizah: hmm..tulah duk dgn tok mak dia kita tak risau...

CatlinaFly berkata...

farah: dah rakam byk2 dah hehehe..hp penuh dgn gambar dia jek..

CatlinaFly berkata...

ishamizu: waaaa...ikutkan hati tak nak pegi tapi kalau tak g kali ni, next time kena g jugak!

CatlinaFly berkata...

miszmama: heh minat yg kejpa tenggelam, kejap timbul!sejak ade geng2 justice tu yg sy minat tgk...heh biasa tgk kartun je kan..opppss..pecah rahsia mama e-ein suke nengok kartun heh

CatlinaFly berkata...

perfect love: tq..anugerah ilahi alhamdulillah..:)

CatlinaFly berkata...

miemiey: heh anak2?anak sy baru sowang jek si e-ein dak tecit tu lah:)

novelist berkata...

kiut nyerrrrrr

mama faiz

Mama-Danish & Sarah berkata...

ciannya...mama ngan e-ein kena berjauhan....baru nak manja2 kan...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.