Jumaat, 14 Ogos 2009

Blogniversary 14 Ogos 2008 - 14 Ogos 2009

Sekejap je dah setahun umur blog aku nih...Kalo korang nak tgk entry pertama aku dan malas nak scroll entry2 lame2 yang menimbun2 tu, klik sini dan sini ye? Tulah detik permulaan aku berkecimpung dlm dunia blog & menjadi seorang blogger tegarrrr!eheh!(cukup tegar ke aku ni?)Aku mula menjadi blogger masa E-ein dlm peyut..masa tu preggie 2 bulan....

Dan juga sejak minggu lepas lagi aku dah tukar background & header, rasa2nye lepas setahun, pastu dekat2 bulan puasa ni, teringin la pulak nak cat umah sempena hari rayeee....hehehehe...seronok berblog ni, terutama bila dpt ramai kwn2 seangkatan :)....dari pelbagai bidang lak tu dan apa yang penting (kerjasama!Wonderpets wonderpets!opps!)....dpt berkongsi cerita,hobi & pengalaman terutama bg aku yg baru menjadi ibu ni(majulah kaum ibu untuk negara!)...syok dpt saling berkenalan & berkawan tak kisahlah mom blogger ke,photoblogger ke dll...

Header & background lama dlm kenangan:
Muka aku je terpampang, rasenye sejak jadi mama ni dah
tak sesuwei hehehehehe....header lama ni sentuhan Cg Fly, aku suka sgt header ni sebenarnya...

Sempena Bulan Kemerdekaan Negara..mari kibarkan Jalur Gemilang!MERDEKA!!

16 ulasan:

CikMin berkata...

hepi 1st enibesri blog ye..moga diteruskan usaha tuan blog ni menghapdet tuk tatapan teman2 nya..

karipapsayur berkata...

wah, happy birthday utk blog you!!

Tukang cerita berkata...

hepi blogniversary...
akak pun baghu rai...
tapi, tak sempat wat n3..
:)

☆ lieya latif ☆ berkata...

hepi anivesari....hik hik hik...dah setahun kan.....cantik lah header nie.....sweet sangat!!

mama tisya berkata...

happy 1st anniversary blog "our bundle of joy" ...smoga bisnes lg masyukkkkkk....amin

Nadea_LaLaLa berkata...

happy 1st annivesary!

kak klo free datang blog untuk vote what baby im having ok!

just guest it..

miemiey berkata...

happy blogniversary...daa setahun upenya..ite lambat lagi..huhu...

mummyseri berkata...

hepi birthaniversary kak ..
tahniah..tahniah..
moge ceria selalu..:)

CatlinaFly berkata...

cik min: macih cik min..cayang cik min!

CatlinaFly berkata...

mommy QZ: muchas gracias hahaha :) tq..

CatlinaFly berkata...

kak nurul tc:macih kak, same2lah kite berblogniversary...

CatlinaFly berkata...

lieya latiff:tq..header ni mmg dah wujud kat cutest blog in the block , sy edit sket2 je..

CatlinaFly berkata...

mama tisya: thanks !aminnn!

CatlinaFly berkata...

nadea: tq nadea, nanti akak g blog awk!

CatlinaFly berkata...

mimiey: terima kasih ...:)

CatlinaFly berkata...

mummy seri: tq seri....tulah pejam celik2 dah setahun..kejap je..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.