Khamis, 17 September 2009

Intai-intai

Punyalah aku enjut buaian E-ein sambil tgk tv malam tadi, ingatkan dah tido...(tanda - tanda e-ein nak tido ialah gosok2 mata dgn cukup ganas sekali , aku pun ngeri tgk , sbb tu E-ein masih pakai mittens bila time nak tido..)...bila aku toleh, elok je dia dah meniarap dlm buai!

info: minggu ni,buaian guna kain pelekat Cg Fly sbb kain buai E-ein yang jaring2 yang cap Anakku tu tertinggal kat umah mak mertuaku...


Mengintai dari tirai (kamar) kain pelekat abah hehehe
Suke sengih..

Rambut kusut masai hehehe

13 ulasan:

karipapsayur berkata...

hahhaha. sebab tu da bahaya letak anak atas katil kan!

rose berkata...

ala tomeinya..geramm tgk..

kita tk ajar lagi rafiq tido buai..
ingat nak ajar gak sbb tido lebih lama kan...

tp duk pikir2..kang pengasuh dia kene sediakan space utk letak besi buaian lak..adui..pening2..

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani berkata...

tu beria2 mengintai nak latih js spy ke?

~ujicham~ berkata...

lama tak tgk e-ein.. makin comey skrg. selamat hari raya.

Nadea_LaLaLa berkata...

Pipi dia semangat lol.

Fely berkata...

Alamak! Comelnya. My kids dua orang tak pernah tidur dalam buaian sebab tak dpt nak cari kat UK. Balik Malaysia nanti nak bagi cuba pulak, mesti suka.

CatlinaFly berkata...

hehe kalo atas katil samada kami apit dia atau letak bantal keliling hehehe

CatlinaFly berkata...

rose: kalau tak terpaksa cam sy tak yah la guna buai..e-ein ade masalah nak tido susah dulu...skrg dia dah ok..& sy terpaksa beli 2 buai lak tu..1 kat umah sy,satu kat umah pengasuh...

CatlinaFly berkata...

mama miya: hehe spy cilik

CatlinaFly berkata...

ujicham: selamat hr raya...maaf zahir dan batin..

CatlinaFly berkata...

nadea: can't wait nak tgk bb nadea lak..

CatlinaFly berkata...

fely: hehehe comel mmg comel (hehehe puji anak snddiri takpe kan..)tapi better jgn biasakan nanti kena usung buai ke hulu ke hilir cam sy hihihi..buai dia dah lepas ke kelantan dah tu..bwk balik kg..

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.