Khamis, 17 September 2009

Persiapan raya E-ein...

Dua pasang baju & legging, aku n Cg Fly beli..

Hadiah dari auntie E-ein, Yan, adik Cg Fly(saje aku mix n match dgn legging)

3 pasang , hadiah dari Ultramama dan Ultrayah(gmbr lum ade sbb lum dapat lagi hehehe)

Kasut Baby Kiko, hadiah dari Ultramama dan kasut Tollyjoy, aku beli...

Hmm..cukup la tu kot....utamakan anak punya dulu, mama punya lambatpun tak pe....(baju raya aku punye beli yg dah siap, baru beli semalam hehehe,last minit shopping!)

& last addition, petang tadi opis mate, kak Wan bagi ni...ada jugak baju kurung utk E-Ein :)..alhamdulillah,,,

7 ulasan:

Tukang cerita berkata...

Banyaknya baju raya e~ein...
biasalah tu, bila dh ada anak ni... mesti lebihkan pada anak2 berbanding diri sdiri...

salam aidilfitri dik... cgu fly n e~ein....

Nadea_LaLaLa berkata...

cute gak//

dilaOHdila berkata...

salam doc cat;-)
dilla ingin ucapkan selamat menyambut syawal...
Mohon maaf zahir dan batin

** shunteknya baju eein
seronokkan kalau tgok baby gurl punya dress ni
mahu rambang mata dibuatnya

mummy_ayu berkata...

alahai comel nya baju kurung e-ein...baju yang lain pun comel gak. yang baju anakku warna coklat tu sama macam iris punya. pakai untuk b'day ian hari tu.comel sangat kan. still pakai suar dia.

rose berkata...

cutenya..
baju baby girl mmg cantik2..comel2..geramm je

kita ni anak lelaki..bapak mahei baju.ehehh..sabor jela kan..nak wat camno..utk hero tercinta...

selamat ari raya cat..maaf zahir batin..:-)

karipapsayur berkata...

hahahhaa. best2! siap ada baju kurung!

and i cannot resist my self drp membeli baju melayu untuk QZ kat kamdar. balik umah, abes lengan kena potong, pjg kaki pun kena alter juga!

nba-Nur berkata...

Salam.. Selamat Hari Raya Lina.. Wahhh raya sakan E-ein tahun ni.. Cantik2 baju tu.. :D

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.