Ahad, 6 September 2009

Ralit

Syyy...tgk nih..ralit betul dak E-ein nih...

Dia tgh tengok...

"
"
"
"
"
"
"
"
"

Tom & Jerry.. ;)
kdg2 tu dia leh gelak sorang2 bila
tgk kartun nih,
paling dia suka, Mickey Mouse,Upin Ipin & Pocoyo...
Hmmm..ape lah yang dia fikir bila tgk kartun ni ye?
Macam2 Aznil & Tomtom Bak pun E-ein boleh layannnnn...

25 ulasan:

su berkata...

comeynyer!!! kalo dekat nak kiz2 E-ein! wangikan bau baby ni..huhu..

ashley berkata...

nanti ketagih lak si comei tu..

mummyseri berkata...

huhu x lama lg hannah pon mcm tu...punyela khusuk eein ek :)

zura@iwan berkata...

ralit tul dia ye tgk tom & jerry...ekkee

IZAN berkata...

Salam Lina,
Budak-budak sekarang ni memang makin cerdik.. kecik-kecik pun tau tengok TV!

ps:
Izan orang Kota Tinggi la Lina. Hari tu otw balik kota singgah Kluang sebab nak gi Giant beli barang nak dapatkan setemm point hehehehe..
Contest memang nak masuk Insya-Allah... dah letak banner tu kira reminder utk diri sendiri la tu.. cuma tunggu masa yang sesuai nak create entry.. hehehehehehe

mummy_ayu berkata...

pandainya e-ein layan kartun..ian dulu tecik pun suka tgk kartun, but iris..bapak kartun pun dia tak mau..kenkadang je layan, tu pun kejab kejab.nak berpeluk aje...manja lebih.

CatlinaFly berkata...

tice su : ha ah..suke cium baby sbb bau masyam dia pon wangi kat idung kite :)

CatlinaFly berkata...

kak ashley: kdg2 husband bukak tom & jerry kat youtube pon dia leh ralit smpi nak tertido :) dia suke tgk kaler2 terang kat kartun tu kot kak..

CatlinaFly berkata...

seri: ha ah tak lame lagi hannah jadik geng e-ein hehehe

CatlinaFly berkata...

zura@iwan; :) sambil mengiring pon leh layan tu..bukan time meniarap je..kekdang dia dah penat meniarap, dia mengiring, kepala hala ke tv jugeee..

CatlinaFly berkata...

izan: lah..org kota?raya nanti sy biasanye g raya kat lok heng, kat air tawar umah sedara mara suami..tapi raya ketiga ke atas la..raya pertama kat kelantan :)

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: iris tak suke kartun?takpelah tak berebut dgn abg ian dia hehehe

Abiey69 berkata...

budak2 memang minat ngan tv tuh.. mungkin colournya dan sbgnya... tapi jngan amalkan nanti matanya bertambah 2 ( pakai cermin mata )

miemiey berkata...

eh..eh..pandainya dak tecik ni tgk tvvv..ni dpt melatih pendengaran dan penglihatannya...

Nadea_LaLaLa berkata...

wah sudah pandai menonton TV!!!

Leka lah tuh....

Still maintain cute gitu..

Nadea_LaLaLa berkata...

Akk nak tnya ni..

mase preggy akk de buat scan 3d ke 4d ehk?

nak tau harga dia berapa dan kat mana???

tq//

CatlinaFly berkata...

abiey: dok lah abiey.bukey sokmo pun..sekali sekala jah :) wat hiburan dak tecit tu..

CatlinaFly berkata...

miemiey: :) heheh ye kot..dia suke nengok kaler2 bright & colourful kat tv tu...kdg2 nyengih sorg2 agaknye dia ingat kartun tu agah dia

CatlinaFly berkata...

nadea: akak wat 3D kat kluang ni je..spital swasta..RM50..

U-jin berkata...

mcm faham jer e-in tu...hehe....mesti terlopong mulutnye

Farah berkata...

hahah comel je..mama afif pon suka tgk pocoyo!

dZana berkata...

baby tembam buat ape tuh.. amboi smpai leka tgok tv.. bila nak tgok tv kt rmh auntie nih..

CatlinaFly berkata...

ujin: ha ah mmg terlopong pun pastu mulut kumat kamit sekali eheh..

CatlinaFly berkata...

farah: mama e-ein pon layan gak pocoyo sekalisekala hehehe

CatlinaFly berkata...

kak zana: hmm..tulah asyik takde rrejeki nak g umah akak..raya ni insya allah..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.