Rabu, 2 September 2009

Saya sudah mendaftar...anda bagaimana?



Bukan daftar pilihanraya tau...daftar Blog Directory kat MomBloggersPlanet.Tgk ler..mommy blogger kat Johor baru 9 orang jek!Mane pegi mommy blogger2 dari Johor ni, aku rasa mcm ramai jek......jom ler daftar kat sini dan menambahkan kenalan!Cara - cara dia ada kat link gmbr kat bawah ni..


Dan juga diucapkan tahniah kepada para pemenang Mom Bloggers Planet Cutest Baby Photo With Toys August 09..huhuhu belum ade rejeki E-ein ler gamaknye..kena cuba lagi nih..nak tgk para pemenangnya, klik sini...(dan juga aku nak promosi...jom join contest Anakku Merdeka, ade sedikit perubahan syarat coz ada yang rasa syaratnye berat sgt, aku dah simplify syarat2nye...jemput singgah ye..dateline pada 16 September nanti...)

6 ulasan:

Diamilikku berkata...

nak join contest cat tu..tunggu yeeee

cintaKusayangMu berkata...

ala...nk join tp xsmpt nk amik gmbr darwishes ngn semangat patriotiknye tu...huhuuh

CatlinaFly berkata...

suhana: takpe...i'm not going anywhere, asalkan jgn lewat dari 16 hb ;)

CatlinaFly berkata...

qis; ha ah la..qis lmbt lagi nak balik mesia kan..ape kata soh sedara mara amikkan gmbr, email kan kat qis..(just an idea..:) )

neezareef berkata...

sy dah daftar kt situ cuma x aktif je

CatlinaFly berkata...

neeza: sameler ..aktif time ada contest je hahaha

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.