Selasa, 13 Oktober 2009

Aku sayang dia...


Seronok tengok baby tido...bukan tengok E-ein tido je, anak sape2 pun yg tgh tido aku suka tengok...rasa tenang je tengok wajah mulus yang nyenyak tido...satu terapi minda! :) ilang penat lelah seharian bila tgk muka anak...

Hmm...tak sanggup rasanye nak berjauhan lama-lama...next week aku gi kursus lagi...10 hari tu...wuaaa....inilah cabaran ibu-ibu yang berkerjaya.Rasa nak jadi surirumah sepenuh masa jek!heh..namun aku akur dengan panggilan tugas...sedih dan rindu itu ada, tapi itulah pemanis kasih sayang antara ibu dan anak (
dan juga abahnye..ehem ehem..hihihihi..)

29 ulasan:

Diamilikku berkata...

kan...tenang rasa tgk baby tido...hehehehhe...kadang2 syahdu je....

CikMin berkata...

alalalala...chumeinyer e-ein titun...rasa nak geget...buleh cat?

mummy_ayu berkata...

emmm..samala kita pun..rasa macam tak percaya pun ada kan? macam tak caya dah jadi IBU...

dZana berkata...

rasa nak terbang jer tgok e-ein.. muaaahhhhhh.. sayangg..

dZana berkata...

bila pi kursus tuh..

kakchik berkata...

comel... itulah nikmat yang Allah kurniakan kepada ibu-ibu. membina jiwa penyayang hanya dengan melihat anak tidur.

bertuah! nikmat yang wajib disyukuri.

Gieyana berkata...

comeyyy jer dier tido..:D

rose berkata...

soo sweet..:-)

betul tu..rasa setiap masa nak tatap muka dia, main2 ngan dia..rasa tak puas kan..

10 hari? OMG..lamenyer..huhuhuhu

neezareef berkata...

lamanye kursus lina..tp xpe lah utk kerjaya kita jugak..kena brkorban la e-ein ya

~~@lyci@~~ berkata...

rindu kat e-ein ke kat abahnya yg lebih hehe..

alah, sian e-ein kena tinggal lg..

Mama-Danish & Sarah berkata...

saat yg paling tenang dah begitu syahdu kan...

cium pun rasa tak puas jer...

~PakKaramu~ berkata...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Mak Su berkata...

saya fahammm.... :)

eh! salam ziarah :)

DrSam berkata...

anak memang penenang jiwa. Lepas ni (10 hari) cikgu Fly sorang-sorang lah kena jaga si E-ein yang comel tu ye ...

CatlinaFly berkata...

suhana: betul betul betul :)

CatlinaFly berkata...

cik min: jom same2 geget hehehehe

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: betul..kadang2 sembang dgn cg fly terkeluar ayat:dah ada anak dah kite ye..heh

CatlinaFly berkata...

kak dzana: mari ku bawa mu terbang ,i believe i can fly eceh!hihihihi

CatlinaFly berkata...

kak dzana: 20hb huhuhu..

CatlinaFly berkata...

kak chik: alhamdulillah :) indah kurniaan Ilahi..amin..

CatlinaFly berkata...

gie: :) tq..

CatlinaFly berkata...

rsoe: tu lah rose, nak wat camne..panggilan tugas...wuaaa...

CatlinaFly berkata...

neezareef:saat2 mcm nilah rasa nak duk umah jek tak nak keje huhuhuhu

CatlinaFly berkata...

@lyci@ : hehehehehe...

CatlinaFly berkata...

mama danish & sarahhmm..betul tu..penyet gak pipi e-ein asyik kena ciom heh

CatlinaFly berkata...

pak karamu: salam ziarah pak :)

CatlinaFly berkata...

mak su: salam kenal..jemput singgah selalu ye :)

CatlinaFly berkata...

dr sam: hehehe tak ler dr, antar ke rumah mak mertua...nenek e-ein jaga...

Mak Su berkata...

tima kasih ya CatlinaFly, sudi folo ceritakosong :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.