Khamis, 1 Oktober 2009

Raya (Part 1): Gambar raya






Hihihi baru nak update gmbr raya...aku takde mood sgt 2-3 hari ni, risaukan E-ein. Semalam aku g Gribble, antar sample stools E-ein atas cdgn Ultramama & abg iparku....Tak sabar nak tggu result dari Gribbles....harap2 tak ada masalah ape2...sebab E-ein masih berak kerap lagi...

Ok..takmo sedih2..kalo aku sedih, nanti E-ein pun tak hepi...layan gambar jom!

22 ulasan:

Norry berkata...

Catlina, E-ein dah elok cirit-birit ke, Naim hari tu pun cirit-birit sehari 5-6 kali berak. tgh malam pukul 2-3 pg pun berak. Dalam 5-6 hari jugak. Bg ubat pun tak hilang, my friend said kalau nak tumbuh gigi pun leh jadi cirit-birit. kalau tak elok lagi better g jumpa paediatrician....

CatlinaFly berkata...

norry:belum..same je mcm sebelum ni..kdg2 4x sehari, kdg2 cecah 7x sehari...ha ah, kwn sy pun ckp, budak nak tumbuh gigi pun berak2....& sy surf kat internet pun camtu...cuma bila sy try bg isomil, berak dia makin cair..so sy kekal guna susu prosobee yg doktor bt pahat prescribe....mujur ade kat farmasi kat kluang ni...

ye, mmg risau, kalau lame sgt, g lah jumpa paed..:)

dilaOHdila berkata...

salam doc cat...
lawonya baju Eein macam Laura ashley ler...

** Eein demam ke
nak membesar tu doc cat gamaknya

***
Oh tak yer
doc cat mesti tahu pasal Makyong kan;-)

karipapsayur berkata...

masih lagi?? musykil nye. QZ dah much better. sehari 2-3 kali. dan najis pun nampak da normal. Sebab mkan banyak kan

Ely Hasrul berkata...

tak baik lagik ek. smlm sami kena muntah2 and cirit birit sian dia.. tapi alhamdulillah dh kurang n better. nnti update. cpt baik e-ein!

Ann berkata...

dah banyak hari tgk citer e-ein cirit birit nih...saya n family doakan baby awak sembuh segera...

cintaKusayangMu berkata...

la...xelok lg ye..ksiannye e ein..insyaAllah cepat sembuh ye e ein...
catlina..selama ni cuci botol e ein pki pencuci botol baby x??n sterile x lps cuci tu??n lps cuci masukn x dlm tupperware yg bertutup???

CatlinaFly berkata...

dila: baju tenderly hadiah dari my sis...mak yong?hehehe..tau tgk jek!kalau mak buyung atau mak yung preggie tau sesangatlah hahahaha

e-ein tak demam..dia berak2...kerap sgt, selang 3-4 jam mesti berak, kdg2 lembik, kdg2 cair..tapi dia aktif...selera mcm biasa je..

CatlinaFly berkata...

qast: tulah...inilah yang jadi puzzle kat kami..course antibiotik dah abis...tggal course probiotik utk usus baru nak start today....

CatlinaFly berkata...

ely: cian sami..salah makan ke nape tu?tapi u bg susu badan, mesti cepat baik punye...

CatlinaFly berkata...

qis: sy basuh dgn air panas yg baru pas mendidih.....tulah..pelik jugak ...ke ini dah jadi normal kat dia tak tau lah...

CatlinaFly berkata...

ann: hmm...sy dan suami naik bingung jadinya...tak tau ape punca sebenar lagi...

izan ishak berkata...

hi catlina..
anak2 izan esp twins pun sblm ni kena jugak berak2 ni. tp selalunya 3-4 hari dah ok. xpi jumpa dr pun. ok sendiri biasanya.

tp cam kes e-ein ni pelik jugak ye. rasanya selagi dia aktif dan minum susu cam biasa xpe kot. continue probiotik tu je la...mmg bagus utk usus...

Tukang cerita berkata...

nak dekat sama lak warna tema kita...
:)

Tukang cerita berkata...

erkkk.....masih cirit birit lagi ke si kecik tu....

semoga segera sembuh....

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..tomey nya e-in

miemiey berkata...

selamat hari raya
sekarang baru ada mood nk post gambar raya
sedondong nampak
beraya kat mana tu???

CatlinaFly berkata...

izan:ha ah..tu lah mmg pelik..hari masuk hari ke12 dah tp tak nmpk susut bdn dia..menyusu pun mcm biasa je...hrp2 tak ade ape2/....

CatlinaFly berkata...

kak nurul tc: dah tak cair kak..lembik je...dah nak baik kot...eh ye ke cam same bju akak, nanti sy g tgk hehe

CatlinaFly berkata...

cute miut?: e-ein kate..tq auntie sambil tersipu2 miao..

CatlinaFly berkata...

miemiey:kat kelantan kg catlina :)

mummy_ayu berkata...

still lagi...sian e-ein...cepat sembuh ye!!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.