Isnin, 12 Oktober 2009

My Mini -Me aka Calling all mombloggers!




Bestnya dapat Mini-Me percuma dari Jiji of TripleColourLife. Kalau korang nak jugak, untuk info , klik je kat sini k...MomBloggersPlanet atau Nominate MBP & Get Free Mini Me!

Ini pulak antara Mini-Me hasil design Jiji.Comel kan?



Anda cuma perlu ke blog MBP dan nominate MomBloggersPlanet sebagai Weblog Popular 1Malaysia....so, calling all mombloggers..tak silap aku keahlian
MBP ada 800 org lebih....tapi yang calonkan MBP baru 16 pencalonan (last update pencalonan kat MBP mggu lepas)..Untuk layak, peserta Weblog Popular 1Malaysia perlukan at least 100 pencalonan....mana pegi semua mommy2 bloggers ni ye? Ahlinya ramai tapi sikit je pencalonannya...kalau korang mencalonkan MBP, akan datang MBP akan ade banyak lagi program best2 untuk korang selain contest yang korang selalu join kat MBP...(aku tgk bila contest kemain ramai...smpi 100 lebih penyertaan tu..ape kata korang yg masuk contest sume ni, calonkan MBP..leh dapat 500 reward points lagi..)

Kalau tak tau mcmane nak buat atau malas nak buat, copy paste je contoh pencalonan aku punya kat sini: Pencalonan Weblog Popular 1Malaysia

Lain-lain link berkaitan:

Nominate MBP 1
Nominate MBP 2
Nominate MBP 3

4 ulasan:

Little Mama berkata...

catlina, thanks dear! kaw-kaw punya promisi nih..he..he

CatlinaFly berkata...

tulah little mama..masuk contest ramai..nak calonkan sket punye susah...tgklah bpe kerat je yg calonkan MBP...kena lah give & take kan..

iEfa berkata...

bleh ker men copy2 paste ni...klo bleh me copy urs...:D klo bleh t inform kt ma shoutbox eh...agak busy benarnyer ni...hukuhj

CatlinaFly berkata...

ieyfa: boleh :) sila2..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.