Selasa, 20 Oktober 2009

Outstation lagik!Ayak!

Autopublished Entry
(aku dah kat hotel time nih!)

Kali ni, aku ke kursus induksi umum pulak selama 9 hari kat KL.Kepada yang tak tau, kursus ni wajib bagi kakitangan kerajaan utk confirm atau sah jawatan...Dah nak masuk 3 tahun aku keje government ni.Kira lambat gak lah g kursus umum ni.Mac baru2 ni dapat gak offer utk pergi tapi masa tu due nak bersalin dah dekat...so terpaksa tolak...

Miss E-ein.Kami hantar e-ein ke umah tok mak Jumaat lepas.Petang semalam, jumpa kejap sebab tok mak ada urusan kat Bandar Kluang dan singgah jap kat umah.Tengok aku je, dia mintak dukung, tak nak dgn org lain dan yang paling manis, E-ein beria2 nak cium pipi aku.Rindu sgt lah tu agaknye.Semua tergelak tgk keletah dia masa tu...sabar ye E-ein( mama pun!)..mama will be back on 29th!

8 ulasan:

MuMMy 2 Haqq berkata...

sy cukup malas kalo kena outstesen..

cintaKusayangMu berkata...

la..mama e ein outstation lg..ksiannye...xpela...nnt 29hb leh jumpa e ein lg ye...

Fiza Nordin berkata...

uiks lamenye berjauhan...siannye...sabo...sabo...

linahilmin berkata...

oh oh, e-ein kena tinggal lai ye.. takpe, mama gi keje cari duit utk e-ein jugak kan...
nway, happy 7mth old e-ein yg comel!!!!

MamaCira berkata...

e-in sabar k.. mama keja.. nak beli susu...

ez berkata...

selamat berkursus..heheh

Mak Su berkata...

selamat berkursus :)

rose berkata...

tuntutan kerja..nak wat camne kan..hehh..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.