Jumaat, 9 Oktober 2009

Outstation (Oktober)


Pukul 12 tghari nanti aku akan bertolak ke Port Dickson & menginap di Glory Beach Resort.Will be there for 3 days..Ahad petang baru balik. Aku menghadiri Seminar Kecemerlangan Kerjaya kat sana....will miss all kawan2 blogger here!(malam tadi dah hantar E-ein ke rumah MIL....cian dia, bila nmpk aku pakai tudung, dia nangis nak ikut..)

7 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

ala..nk g outstation ke..ksian e ein kena tgl lg....huhuhuhuh..xpe..nnt leh jmpa lg lps 3 ari ye...

HalfBlood Princess berkata...

KecianE-ein dia dh tau la mama dia nk gi jln tu...:D sama la ngan iris, mcm tu la jgk..pntg tgk kte pki tudung...dia dh nanges dlu..hehe..

Tahniah mng MOBS tu.:)

karipapsayur berkata...

yelah.. our babies da cerdik. tahu pakai tudung je sbb kita nk berjalan

denaihati berkata...

Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords "Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

IMCurtain berkata...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

catz_mafia berkata...

Catlina,
Sabarlah.. nama pun kerja kan..

adianiez AIDA berkata...

aduh, tak sabar nak ke glory b.r. awal muharam nanti - family day.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.