Isnin, 5 Oktober 2009

Penawar duka....:)

Where Moms Unitehttp://www.mombloggersplanet.com/ (sowi gmbr tak center lak..takleh nak adjust nape tah)

Alhamdulillah....di saat aku risaukan E-ein.....dapat jadi antara September top referrers kat MBP- Mom Bloggers Planet(aku cuti lagi today...bwk E-ein g spital...cerita lanjut,later k...). Tq kepada yang sudi klik2 kat sini ! Insya Allah aku akan continue promote MBP,kepada mommy2 bloggers yang belum sertai MBP, klik je logo kat atas k?

MBP's September 09 Top Referrers!

http://adianiez.blogspot.com/
http://shilashower.blogspot.com/
http://mamibizi.blogspot.com/
http://catlinaflybaby.blogspot.com/ ---> ME!sukenye!!!
http://littlemishkah.blogspot.com/
http://zezzatty.blogspot.com/
http://triplecolourlife.blogspot.com/
http://floralpeach.blogspot.com/

Apa yang aku dapat?ada lah ganjarannye tau...sgt bagus utk promosi blog..ganjarannye:

"All new top referrers for the month will be given:

  1. Gold membership status in the BlogDirectory. Being a Gold member means your blog will be featured exclusively under the Featured Mom Blogs at the left sidebar of the BlogDirectory for 6 months effective immediately.
  2. 100 points under MBP Rewards Points Program

And, if you already bagged the top referrer places in previous month, you’ll be given another 6 months extension of Gold membership in the BlogDirectory.

So, if you continue to become a top referrer on monthly basis, you could become a Gold Member for life and accumulated more reward points!"(nak lagi best,daftar jadi ahli MBP, & daftar kat Blog Directory MBP)

Terima kasih kepada MBP,Little Mama (MBP admin) dan kawan2 semua....harap2 satu masa nanti boleh jadi top referrer no.1!(dapat featured kat MBP tu...best2!)

13 ulasan:

karipapsayur berkata...

best wohh!

L@n@ berkata...

wah.. congrats2.. kak..

IMCurtain berkata...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

adianiez AIDA berkata...

hai cat...
nasib baik aida inform yek.
hi hi...
rezeki kita la jadi top bulan lepas.

CuTeMiUt78 berkata...

tahniah ya catlina

CatlinaFly berkata...

karipap sayur:ha ah..best bangat! :)wah qast dah direview @ MBP..pun best woohhh!

CatlinaFly berkata...

L@n@: tq :)

CatlinaFly berkata...

Im curtain: hmm...insya Allah..

CatlinaFly berkata...

aida: :) alhamdulillah..

CatlinaFly berkata...

kak cutemiut: macih kak..:)

mummy_ayu berkata...

congrate cat!!!cayalah..e-ein macam mana?

CatlinaFly berkata...

tq...pi jumpe doktor semalam...doktor kata e-ein in recovery period..bg masa & tgk 4-5 hari lagi camne...

Azura Suhaimi berkata...

Tahniah ye, mmg best blog nih :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.