Isnin, 19 Oktober 2009

Projek hehehehe..


Yep..weekend lepas aku baru je gi cuci gambar-gambar E-ein dari umur sehari ke yang terkini 7 bulan...total aku cuci gambar= 180 keping!Itu pun banyak lagi gambar-gambar yang masih belum dicuci. Hehehehe..tengok album kat atas ni, tebal giler, boleh ke nak isi gambar-gambar sampai umur E-ein setahun nih?silap haribulan, 1 tahun, 1 album for E-ein!oppps...ni album kedua E-ein,sebelum ni E-ein ada photobook yang mama dia buatkan....

7 ulasan:

Fiza Nordin berkata...

wow mmg banyak sungguh gambo e-ein erh...akak pun banyak gambar tersimpan je dalam memori kad tu...ntah biler2lah nak p cuci...tp gambo masak2 pun same banyak kakakaaa segan lak nak p kedai gambo tu...

CatlinaFly berkata...

kak fiza: alah akak, cuci je kak..pas tu gambar2 masakan tu leh wat portfolio bisnes akak :)

azzamoro berkata...

my son dah 1 thn 3 bulan..dari dulu nak print photo dia tapi tak terprint sampai skang. bile la nak start.. mcm dah beribu jerk pics..hehe

Diamilikku berkata...

takpe..mama eein tokey kedai gambar..album sure banyak punya..hehehhe

** Perfect Love ** berkata...

Waaaa///
nanti kalau anak dah bertambah.. lagi banyakla foto album kan.. seronok..seronok

Ely Hasrul berkata...

wahhh dh cuci dah.. abis la kitorg xcuci lagikk 20bulan punye gambo huhuhuuhu.. xpon beso kang tunjuk aje la softcopy kekekekke

cintaKusayangMu berkata...

byknye gmbr e ein..aunty qis lom sempat nk pilih n edit gmbr n cuci gmbr lg..ntah bila la ader masa nk wat sume tu....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.