Isnin, 12 Oktober 2009

Syukur alhamdulillah...

Adoi penatnye g seminar kat PD 3 hari baru2 nih...rasa jem kepala otak..byk sgt input yg masuk hehehe...(perut pun jem asyik makan jek!).Sepanjang kat PD kami tak keluar jalan2 pun wpun ade masa terluang..sebab tgh sibuk dggn PilihanRaya Bagan Pinang masa tu.Hotel pun penuh masa tu..mujur bilik kami ni dah ditempah awal2..aku dpt apartment 3 bilik...bestnye kalau dpt bawak famili...tapi Cg Fly kan sekolah hariJumaat tu....nak gerak hari Sabtu, rasa tak berbaloi lak, Ahad dah nak checkout..

Aku smpi umah kul 3.30 ptg semalam...dan kul 5 ptg aku & Cg Fly bertolak ke Bndr Tenggara,.g amik E-ein. So far, kata MIL, hari Sabtu E-ein berak 2x(ye..masih cerita berak lagi..harap2 ni yg last :) )...dan semalam baru sekali...dan bila aku bawak E-ein balik..mmg dia tak berak lagi dah smpilah subuh tadi dia bgn tido baru dia eyak...

Ni dah hari kedua dia berak 1x sehari...dah ok kot..agaknye mmg sebab beralih bulan baru2 ni,tu yg jadi berak2 5-6x sehari tuh...

CASE CLOSED
(harap2 tak berulang lagi..amin..)

7 ulasan:

rose berkata...

alhamdulillah..
kita ni as ibu mmgla risau sgt2 kan if benda2 camni jd kat anak..

moga e-ein sihat2 sokmo ye..:-)

cintaKusayangMu berkata...

alhamdulullah...lega rasanye kn bila e ein dh sembuh...hopefully xde la lg case2 cmni....trus sht ye e ein...

linahilmin berkata...

mesti best dapat lepas rindu kat baby e-ein..
a'ah, mmg normal rasanya cenggitu klu dia nak 'pandai' something...

CatlinaFly berkata...

rose:alhamdulillah..moga2 tak kena lagi...mane tak risau..paed pun tak tau what's wrong with e-ein...

CatlinaFly berkata...

qis; tq qis...yelah mmg baby akan lalui mcm2 dlm proses pembesaran dia tapi moga2 e-ein jgn kena sakit yg teruk2...dugaan semua tu kan?

CatlinaFly berkata...

linahilmin: :) mmg..patutnye petang ni baru amik e-ein..tapi sy tak sabar nak tggu sehari lagi hehehe..paksa gak hubby balik amik anak..

dZana berkata...

harap e-ein dah ok.. sian gak bila ingat e-ein tuh.. mmg rindu sgt kat bdk tecik tuh.. huuu.. akk hujung minggu ni pun mcm2 prgrm ada.. klau pjg langkah smpi KL agknye.. pas tuh nex satu lagi kene gi nusajaya, dinner, high tea, n ntah ape2 lagi.. boringgg...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.