Isnin, 2 November 2009

Bertukar!(lagi!)

Rambang mata ni pilih template yang ngam di mata...nape aku tukar lagi?sebab, aku rasa template putih hijau sebelum ni mcm byk item dlm blog ni jadi tak center terutamanya header...pastu tulisan dalam entry terlampau besar bagak, nampak mcm tak kemas pulak rasanye kat mata aku nih...

Ini pun dalam pembikinan lagi nih..header baru bakal menyusul...Insya Allah...

8 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

rajinnye awk tukar2 temploate...qis mls nk tukar sbb nye xreti nk bca html..kang msti byk yg hlg.

rose berkata...

cat..kita pernah gak nak guna template dari template mama ni..ngah2 godek..dahnak save tu..dia cakap archieve akan hilang..

archieve mana ek? semua posting ke?
tu tak jadi tukar template lagi smpai la ni..tukar background je dulu

CatlinaFly berkata...

qis: ye mmg akan hilang kalau kita tak save qis..sebelum tukar sy akan save widget2 penting dulu baru paste html baru...pastu paste balik widget kite punye tu..dulu pun terkial2 gak..bila dah baca direction kat template mama tu, boleh lah buat sikit2...

CatlinaFly berkata...

rose: archive tu maknaye widget2 kat tepi tu rose, kalau tak save widget2 tu, nanti hilang...kalau kita godek2 kat html tu, kod widget bermula dgn ..."b:id"... kalau tak silap lah...

rose berkata...

ooo..ingatkan posting..
ok2..thanx cat..:-)

karipapsayur berkata...

kalau blog list kita da ramai sangat org, naiya la kalo nak buat semula kan! susah plk nak track one by one sbb x semestinya blog list kita adalah dr web yg kita follow. Help me doctor PC! heh heh

CatlinaFly berkata...

rose: selamat mencuba ye?

CatlinaFly berkata...

qastalani: ade gak widget yg ilang ni yang...lilypie, MBP logo,slide show awards..tapi tak byk ler,sume nye benda yg buleh dibuat semula..:) nanti i kasi tutorial page kat u k..nak buat tuto kat blog, malassss hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.