Rabu, 25 November 2009

Finally I'm home..

Alhamdulillah...dah smpi ke rumah jam 3 petang tadi...huhuhu rindunye kat E-ein...Inipun esok kena keje half day wpun aku cuti...sbb ade keje perlu dibereskan sebelum bercuti raya ni...Kali ni beraya di kampung belah Cg Fly kat Pontian...gambar2 masa kursus adelah sikit..ade masa nanti aku update k.. muke sunburn giler ni sbb ade aktiviti kat laut..first time berkayak wpun tak penah berkayak seumur hidup nih heheheh

Yang ni pulak antara gambar2 E-ein yang di mms kan oleh cik abe ku buat tatapan pengubat rindu kat my Suyin...

Faces of E-ein

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA
kepada kawan2 semua......

7 ulasan:

fmina08 berkata...

salam cat... selamat menyambut hari ray kurban wat cat n fmly ye.. e-ein still pakai puting kosong lagi ea?? mulut da nmpk muncung da..heeee

ashley berkata...

selamat menyambut aidil adha...
untuk cat sekeluarga!!

mummy_ayu berkata...

seronoknya dah balik umah..
jumpa e-ein.,,
makin montel..
selamat hari raya aidil adha!!!

karipapsayur berkata...

muka poyo je pakai spek hitam. ngeh3..

Selamat Hari Raya AidilAdha ye!

cintaKusayangMu berkata...

wah e ein pandainye bergaya....bkn main lg pki spec ye...

selamat hari raya aidiladha buat catlina n family...

mamaaerish : berkata...

:)... salam aidil adha.....

~~@lyci@~~ berkata...

geram jer tgk e-ein pakai spek itam tu.. cute sgt..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.