Khamis, 12 November 2009

Getting on her teeny tiny feet

Subuh tadi, tengah aku sibuk2 kemas barang E-ein before ke rumah pengasuh,E-ein showed her new skill: berdiri (with aid of the bolster pillow n sofa).Walaupun sekejap(tak sampai 2 second lepas aku ambik gmbr ni dia dah terduduk), aku rasa gembira. Dia cepat penat tu, getting a new skill is very tiring for baby tau.Tu tak masuk demam, selsema atau cirit birit bila nak beralih bulan (e-ein will be 8months on 18th ).Memang sekarang ni dia tengah belajar memanjat2 nih.Paling dia suka, panjat badan mama dan abah dia bila kami baring sambil tgk tv(kadang2 time aku tgh tido, dia dah melangkau badan aku nak turun dari tilam,nasib baik cepat perasan!)

E-ein juga :

-Sedang belajar duduk
-Sedang belajar merangkak
-Pantang tgk aku duduk dekat dia, mesti nak duduk atas riba.Tapi kalo balik kampung, paling pantang tgk Tok Bah dia, aku dgn Abah dia pun tak dilayannye nanti :P

Silap2 E-ein pandai memanjat dulu baru pandai berdiri.

**nak ajak Cg Fly gi Kluang Mall bila ada masa, tak sabar nak jalan2 bwk E-ein dengan ring sling!

8 ulasan:

kak ina kl berkata...

salam catlina..sorry lambat reply..sibuk nak buat last minit..tulah jadinya..ingatkan masa masih panjang..rupernya today last day..kalau ada rezeki adalah...tak ada nak buat camner..
akak nak jugak cuba nasib msk dell tu tapi leceh sikitlah..tak faham spefikasi dell ni...semuga kamu berjaya..

~~ciklinn~~ berkata...

alatomeiii budakk ni...dah pandai berdiri2 yerk..... sekejapp jer dah besarkan.. ciklinn rasa mcm baru jer nampak ein lahir..

izan ishak berkata...

e-ein dah suka panjat2 plak ye...
lepas nih mesti cumel kalu dah boleh jln...xsabar nak tgk...

**jumaat lepas baru gi kluang mall...tp sana tutup awal ye... pukul 10pm org dah start tutup kedai...

Fiza Nordin berkata...

kejap je mase berlalukan...e-ein pun dah semakin mmbesar...untie pija pun dah makin tua kakakakaaa!!!

h4ni3 berkata...

makin besar dak tecit nih

~~@lyci@~~ berkata...

wahh, sama skill dgn adam.. suka panjat2 badan mama time baring huhu..

karipapsayur berkata...

alahai tomey sayang.. da belajar diri-diri dahh.. Abang QZ ("abang" x hengat!) kalau biar berdiri saje menjerit takut. apatah lagi nak memanjat sendiri.. go E'ein go!

Drama Mama berkata...

ahh belajaq panjat dulu baru jalan, mesti mak awak pening nanti haha. comel comel hiks

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.