Ahad, 8 November 2009

Hello aunties

Syyy..mama sibuk sikit malam ni,katanya wat assignment Induksi Umum ke hape tah tak pahamlah E-ein,E-ein kan kecik lagi..Jadinya E-ein ganti mama jap jadi BabyBlogger of BabyBloggersPlanet(anak kepada MomBloggersPlanet.Ari ni E-ein nak tunjuk cara - cara main stereng pooh.Aunties takkan jumpe kat mana2 blog pasal ni tau kecuali kat blog Mama E-ein je tau.Mama beli stereng Pooh kat Sogo masa dia g Kl ari tu.Mama kata giler besh..ade sale smpi 70% .Walaupun E-ein tak paham apa itu sale,E-ein suke sgt dapat menan...

Ha mula - mula dapatkan stereng Pooh..cam ni haa...stereng cap lain pun buleeehhh..cuma kalo stereng keta payah sikit sbd dia lekat kat keta hikhikhik...


Pastu picit2 la lampu dia, nak pusing2 pun bolehhhh..

Ni ada teknik baru E-ein nak ajar...letakkan stereng antara 2 kaki...dan...

Picit lampu dia dengan kaki!See?tak lah penat jari-jari E-ein yang halus cinonit nih...

Oppss...mama panggil..dia ckp tak baik main barang dgn kaki...eh jap mama, nak gitau auntie2 neh...selalu2lah jenguk MomBloggersPlanet, ada contest menarik setiap bulan,forum mombloggers dan peluang mengumpulkan points kat sana.E-ein nak tolong mama kumpul point MomBloggersPlanet ni,nanti leh redeem byk hadiah yang menarik!Kalau auntie2 semua nak tolong Mama ,klik2 je kat tulisan merah2 tuh ye.,byk kali pon takper....bye aunties...E-ein sayang auntie2 sume...mmmuaaahhhh...assalammualaikum!

21 ulasan:

iNa berkata...

ala cute nyeeee.....comell..

Gieyana berkata...

comeyy E-ein..cepat betui masa berlalu kan...skrg dh bam bam..:)

rose berkata...

ala e-ein..comelnya..kucikuci..hehehehe
stereng ja ka? mana ketanye?

rafiq pon ade suar camtu..tu brand tollyjoy kan?

CatlinaFly berkata...

auntie iNa: ala auntie,,malu ah e-ein hehehe (nyorok belakang mama dia)

CatlinaFly berkata...

auntie gie: macih auntie..

CatlinaFly berkata...

auntie rose: ha ah auntie, brand tollyjoy..heheh tapi baju dia kena luek sbb tu mama tukar bju lain :)

karipapsayur berkata...

Sayangku E-Ein.. Da besar nanti jangan pulak drive kereta mama dengan kaki tau!Kalau Letak kaki kat stereng pun tidak le kereta akan bergerak sebab xda yang tekan pedal minyak. Haihh!

p/s: Sogo tuh x penah x sale! Next week I pulak ada 4days workshop kat KL. Ingat nak singgah sogo tp gaji belom masuk.. fulus sangat tidak kencang!

CatlinaFly berkata...

qas: hahahaha...nanti leh racing dgn qaiser :) .tulah..leh giler kentang kalo g sogo...memborong baju baby je padahal tu dah kopak hahaha..

cintaKusayangMu berkata...

wah e ein..nnt pasni leh ajar darwishes maik krete lak ye..sbb e ein dh ada stereng krete..heheh

mamaaerish : berkata...

alahai kiutnyer dier

Red Scoot berkata...

hi catlina.....byk nya info dlm blog u ni...very useful for mothers. M glad u bumped into my blog.... otherwise i wudnt hv the chance to hv a look at you pretty blog. Cheers.

tchersally berkata...

Aunty Sally pon saaayaaannnggg e-ein..nomey!

dilaOHdila berkata...

salam doc...
dah besar dah eein. dah boleh pandu keter lagi, cayyo!!!
oh pandu stereng je ke, tak per aaa nanti besar senang dah tahu nak camana nak gunakan stereng tu. mesti lulus ujian esok ( he he he)

- eein dah pabdai apa skarang. dah boleh berdiri dah ke?

Mummy ranger berkata...

e-ein dah besar n makin cumel..auntie kim dah lama x jenguk sini..soweela..asyik bz dgn tanam2an di fb..kehkehekh

nba-Nur berkata...

wah.. E-ein dah jd blogger mcm mama + papa dia jgk.. Bwk keta tu hati2... jangan laju okeh.. :) Auntie nk tumpang balik Kluang boleh??? hehehe..

CatlinaFly berkata...

qis: darwishes jom vrooom vrooomm :)

CatlinaFly berkata...

mama aerish: aerish pon cute juge :) bila la nak dpt jumpe ni dua2 baby girl nih

CatlinaFly berkata...

tcher sally: e-ein shayang aunty jugeee

CatlinaFly berkata...

dila oh dila:hoho nanti e-ein nyanyi lagu mari mari naik keretaku hehehe...belumpndai berdiri lagi..duduk pun belum, tgh nak belajar merangkak ni..

CatlinaFly berkata...

mummy ranger: hehehe...dah tu mane hasil tanamannye?:) kot2 ade buah tembikai ke carrot ke hihi

CatlinaFly berkata...

aunty nur: boleh aje..tapi driver cinonit aunty ade beran ke hahaha..kaki pon tak sampai pedal minyak :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.