Ahad, 15 November 2009

I'm away for a while...

Pukul 8 malam ni aku akan bertolak ke Ayer Keroh, Melaka untuk berkursus.Jadual kursus agak padat ,start kul 8pg - 10 malam...termasuk weekend.Will be back on 25th evening.Tak sure samada kat sane ade wi fi atau tak. E-ein dah sihat, taklah risau sgt nak tinggal dia...kalo ade wi fi kat sane, leh la online...to KedaiGambarKami clients yang ade membuat tempahan, lambat sikit ye siap?Huhuhuhu rindu e-ein, tak puas manja dgn dia sehari dua ni sbb aku dgn Cg Fky demam + diarrheoa + muntah2 start hari Sabtu..rasenye food poisoning...tak penah aku rasa sesakit cam ni muntah..muntah morning sickness pun tak seperit cam ni...anyway, dah sihat sikit, jgn sakit lagi dah time kursus!To kawan2 semua, take care!

6 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

mama e ein away lg..alalal...sedihnye...t.c ye...

mamaaerish : berkata...

ala... cian e-ein kena tinggal... hu5... take care yer

Drama Mama berkata...

kesiannya e-ein. takpa balik nanti mama beli toys untuk dia. haha

CatlinaFly berkata...

qis: ye ye..cian kat mama dia gak..huhuhu

CatlinaFly berkata...

mama aerish: tq ...sedih tau...

CatlinaFly berkata...

drama mama: hehehe toys?tak ler..mama e-ein nak beli belacan! heh!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.