Selasa, 3 November 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST


Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST


Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Dateline: 13 November jam 12 tghari
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beauty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker

Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BoutiQue & Beauty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cute.
- Semua penyertaan akan diadili oleh para juri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby Danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Bismillahirrahmanirrahim...
Ha..dah lama tak join contest...agak bz & takde idea nak join contest2 yang ada sebelum nih..jadi, utk contest ni aku nak submit gambar E-ein yang kat bawah ni .

Nama anak: Nurdayana Insyirah binti Zulkeflai
Umur: 7 bulan ++

Sedikit sebanyak tentang sponsor2 contest:

1.Babyumishop: blogshop yang dimiliki oleh penganjur contest iaitu Umidanish.Menjual pelbagai barangan keperluan ibu dan bayi, antaranya Cloth Diapers dan set ibu bersalin

2.IT @RLiiT's Boutique & Beauty Centre:antara item yang s
empat aku jenguk ialah set kecantikan wanita,pakaian wanita,kanak2 dan bayi serta produk ECPI

3.moms & baby SHOP:tengok nama blog je mesti dah dapat agak, antara barangan bayi yang dijual ialah CD dan utk mama pula ada JusMate 5.

Kawan-kawan, ape lagi, jom join & memeriahkan contest ni!Wish E-ein good luck k?


12 ulasan:

mummyseri berkata...

salam catlina..
goog luck for eein yek:)

ezan berkata...

good luck to e-ein.. cute je jelir lidah camtu. :)

CikMin berkata...

haiihh...camne leh snap gambo e-ein terjelir lidah ni cat...comei sgt...

Fiza Nordin berkata...

gud luck e-ein...mmg kelako...camne lak leh snap gambo tgh lidah dia terjelir camtu?dgn mate bolatnye...eeee untie pija geramlaaaa!pipi tu...untie pija rase cam nak geget2 jekkkkk

yong ibu chem berkata...

rajin ina join contest..

gud luck..e-in mmg comel

ashley berkata...

he he he..
memang funny dak nih!
ishhhhh..he he he he

cintaKusayangMu berkata...

good luck e ein..aunty qis doakan e ein berjaya ye...

rose berkata...

wah2..
gud luck ye...:-)

mamaaerish : berkata...

wa ha ha.... good luck yer..... ;) ....

chugie berkata...

good luck to E-ein juga ye!

ibu zharif berkata...

gdluck yer..comei je dia jelir lidah tu :)

UmiDAnisH berkata...

gdluck

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.