Jumaat, 13 November 2009

Not well yet

Aku cuti lagi today....E-ein dah tak muntah, alhamdulillah..tapi masih demam....moga E-ein cepat sembuh...mama nak gi kursus lagi ni next week....wajib pegi lak tu...utk sah jawatan mama....mama dah byk kali miss kursus induksi khusus ni...tapi kalo E-ein masih tak sihat, maybe mama consider tak gi kursus...

Mama dan abah risau sgt tgk E-ein belum baik demam sbb biasanye E-ein demam sehari je, tak sampi 2 hari....mane tak sedih dan kesian kite tgk, dia selalunye aktif, suke "bercakap", tetiba jadi diam dan lembik je....mujurnye E-ein dah selera minum susu ari ni.Semalam dia minum susu 3x je..mkn bubur nasi pun 4-5 sudu je leh masuk..dia byk tido...takpelah E-ein, byk2 kan tido dan rehat, cepat baik nanti...

Malam tadi tido kena letak kain lembap atas dahi..her temperature is high...

Rajin anak mama ni, demam2 pun nak baca buku lagi...cuba tgk muke dia, muke letih..

14 ulasan:

Kuazue Mohamad berkata...

Sabar yer... biasa ler budak nak membesar...

L@n@ berkata...

alolo.. cyg demam.. cian dia.. muke ttp cute..

izan ishak berkata...

hi cat... e-ein tgh demam ye.
mmg kita sgt risau kalu anak demam, sbb umah mcm hilang seri...
**moga e-ein cepat sembuh

SuriYati berkata...

ala ciannye e'ein sayang...moga cepat sembuh ye...

Momma Mia berkata...

Semoga e-ein cepat sembuh yer sayang!!
Cat pun jaga kesihatan tau... nnti e-ein leh cepat sembuh.

ezan berkata...

ala kesiannya muka eein.. semoga cepat sembuh ye... aunty ezan doakan eein cepat sembuh... amin...

mummy_ayu berkata...

ala cian nya, bari semalam baca pasal e-ein dah berdiri, hari ni demam plak sian dia.rajin rajin makan ubar yer, semoga cepat sembuh! nak besar memang cam tu kan?

Suzi berkata...

semoga E ein cepat sihat...
bila anak sakit kita memang selalu risau kan?

^^ FASHAH ^^ berkata...

umiqaseh bukan leh baca baby sakit ke, demam ke..mst air mata dah bertakung... :(
umiqaseh doakan spy E ekin cpt smbuh ye sayang..mybe disbbkan tongsel ekin bengkak kot.. bnyk minium ari masak je..x pun bagi jus rosell produk HAP.bg patinya sesudu pg & mlm..insyaallah sembuh..Qaseh saya bg mkn tu aje..klu nak kite blh tolong belikan.. :)

MamaCira berkata...

kesiannya e-ein... rasa lain macam jer kalau anak demam kan.. semoga e-ein cepat sembuh..

cat.. guna cool fever untuk baby tuh.. tempek kat dahi.. cepat sikit serap panas tuh.. aku dah standby kat rumah, kalau panas je badan cira, aku terus tempek..

cintaKusayangMu berkata...

smoga e ein cpt sembuh...darwishes klu dmm qis ltk cool fever kt perot n dahi dorg...alhamdulillh cepat skit trun pns

Fely berkata...

Alah kesiannyer E-ein. Garth pun sama gak sekarang ni tengah demam, panas macam kari berapi! Tapi Garth tengah tumbuh gigi. Cuba check mulut E-ein tu, jangan-jangan tumbuh gigi juga. In that case, demam-demam ni memang normal lah. Hope she gets well soon.

aznitaz berkata...

hi cat..lama x singgah.
e-ein dah ok. hope she gets well soon. take care..

Qistina's Mama n Abah berkata...

maknanya better than post yg aritu la nih...good...caiyuk E-in

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.