Sabtu, 7 November 2009

Suke!Suke!

Alhamdulillah....dengan ini sy mengumumkan, KedaiGambarKami dah berwajah baru.....wajah baru ni ada 3 rotating banners...so tiap kali kita refresh atau g ke menu2 kat situ, banner tu akan bertukar...Semua banner ni aku buat sendiri & background belakang aku pilih setelah menerai bermacam2 background dgn bantuan dari member blogger Kui. Kawan2 yang nak tukar layout blog keh la g lawat Kui.

**psssttt..Our Bundle of Joy pun ada 3 rotating banners!!ngeeeeee!besh2!


Banner 1

Banner 2

Banner 3

17 ulasan:

kakchik berkata...

menarik juga tu... kena take note ni sebab mana tahu kakchik mungkin nak buat macam ni juga satu hari nanti.

comel2 rotating banner tu

~ Lady ell ~ berkata...

wah...hebatlah catlina.gud2..ada kemajuan.:)

ashley berkata...

camaner gamak nye nak buat tu...
akak ni maklum le..setakat tumpaang nak gerabak keretapi kat belakang jerrr
he he he

cintaKusayangMu berkata...

wah..rajinnye deco2....nk wat gak la nnt....

DrSam berkata...

canggih tu. tak sampai pula teknologi ni kat saya lagi. Boleh tolong ajar kita?

Norry berkata...

suka blog catlina yang baru ni....cantikkk

iNa berkata...

uwaaa...cun nye banner..nak gak..nk gak...

CatlinaFly berkata...

kak chik: ha ah kak chik, singgah la blog kui tu, dia terer bab2 edit html nih..

CatlinaFly berkata...

lady ell: erk..hebat ?malu seh...org buatkan tu...kecuali banner

CatlinaFly berkata...

kak ashley: ala kak, tak yah pening2..g kat blog kui kat atas k..

CatlinaFly berkata...

qis: DECO DECO DECO (nyanyi cam lagu kat tv tu)

CatlinaFly berkata...

drsam: ha ah sbb tu sy sukeee :) member sy kui tu watkan..

CatlinaFly berkata...

norry & ina: macehhh..doakan bisnes kami bertambah maju...

kuizikel berkata...

patutla tersedak, ada orang sebut2 di sini..heheh.. thanks catlina sbb promot :)

ezan berkata...

bestnya header camni.. nak buat gak la.. boleh x? karang kata ezan ni tiru pulak.. :P

CatlinaFly berkata...

kui:ku dah letak blog bisnes mu di "suke klik sini" :)

CatlinaFly berkata...

ezan: ala ezan..sy amik kat website free layout n header, kita pilih2 n edit la letak gmbr yg kite suke ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.