Rabu, 11 November 2009

Where do I buy my RS?

** Entry ni atas permintaan kawan...

RS yang kat entry bawah ni, saya ( aku bahasakan diri saya ari ni tak pe kan..)beli di GobokBuruk.Harga RM65.00.New , bukan preloved ye..Setakat ni, agak selesa la pakai RS ni..tak panas, nipis, fit snuggly to my shoulder - baby carrier yangn sedia ada tu asyik slide off my shoulder, kena ampu badan E-ein,sama lah mcm dukung gak huhuuu...kalo RS, if betul cara pakai, leh hands free tau (klik gambar utk ke Gobok Buruk)


Jalan2 blog tadi, jumpa lagi satu blog jual RS..haih..lmbt jumpe blog ni..cute2 RS dia...Harganya?RM50 je & lagi spesel, hand made by the owner....

Antara design yg ada...

** penah tgk yang ni dulu...rasenye kat blog Hanz..tul tak Hanz?

To Sue : happy shopping :) semoga bertemu RS idaman....


**Ini adalah review percuma & sy tidak berniat mengaut keuntungan dari review ini ye! ;)

Lain - lain Link

1. http://www.kasihkusayangku.com : same as yang sy beli dari gobok buruk...price:RM65

2.http://www.mummyhugs.com/ : byk choice, cantik2 tapi mahal sket RM100++

4 ulasan:

ibuRafiq @}-- berkata...

alhamdulillah..setakat ni rafiq suka duk dalam stroller...mata melilau tgk org..heheh..

karang if dia dah meragam tamo duk dalam kete dia tu..baru nak beli RS ni..

ramai kwan2 cakap..berbaloi2 beli..sbb mudah & selesa

Hanz berkata...

Cat, i ader coochee-coo RS..memang best!whole berpadded but still x panas.owner dia baik & knew her personally.check it here:-
http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/06/chaostic-incident-ended-up-with-new.html

Ely Hasrul berkata...

wahh santeknye...sami kan smpai skang still pakai babybjorn dia... sbb nye dia masih ringan hahaha.. budak dekat 2 thn dh lari2 tp dia kadang pakai carrier lagik.. so kalu jln, sume hangkut, baik carrier baik stroller..

Diamilikku berkata...

wah tq tq tq..
cantik2 gak ehhh..nanti nak terjah blog2 tu..kalau berkenan nak beli ahhh

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.