Isnin, 28 Disember 2009

Gonna miss you,baby..


Off to Cherating 10am ni..ada workshop 4 hari kat sana...alahai ingatkan takde dah outstation...kena gi jugak..sebab my bos calonkan nama aku...huhuhu..gonna miss E-ein..lupe lak amik selimut dia wat tutup muka nak tido..ade bantal dgn topi dia jek, jadilah kot ...kalo ade wifi kat sane, will online k...


** para pemenang blog header contest yg dah hantar gmbr2 utk header, tunggu ye....belum sempat nak design lagi..will do soon!

6 ulasan:

ceni therebeq berkata...

Salam kenal juga dari saya...

Alahai keciannya kena windu... Sy plak kalu o/station asyik duk tatap video anak kat hp ajer tak henti-henti...

memang keperitan yg amat time windu itu melanda...

M@L@ berkata...

ala sian nyer windu kat anak.. brp ari kena outstation..kalo saya pon akak jd mcm awak...sebb x penah berpisah teibe kena pisah..huuhhuu

mamaaerish : berkata...

ala ciannyer e-ein.... windu la mama nanti yer syg.. :)

take care....

mummy_ayu berkata...

ala ciannya..e-ein kena tinggal lagi..selalu gak u kena outstation..sabar ek!

mariaariffbaby berkata...

dear..

happy workshop yer

kita pun penah merasa macam awak..masa p Guangzhou last year

angau gak..asik tgk pic kat handset jek

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.