Selasa, 8 Disember 2009

Balik kampung!

Plan sekelip mata je nih dan aku apply cuti pagi tadi :). Kami akan bertolak ke Kota Bharu mulai esok pagi. Kul berapa?dalam kul 10 pagi kot, settle kan E-ein mandi, menyusu dan makan dulu....doakan kami selamat sampai dan selamat kembali ye....amin!

E-ein nak jumpe Mama Tok, Ayah bah, abg Amir dgn abg Alif kat kampung

E-ein ni kacukan..kacukan Jawa Johor dgn Kelate!hihihi...nanti bisa ngomong Jawa dgn kecek Kelate lah!

**moga2 perjalanan smooth je...belum decide lagi nak bermalam kat Kuantan , Beserah or Kuala Terengganu..

KEPUTUSAN BLOG HEADER MAKEOVER CONTEST AKAN DIUMUMKAN MINGGU HADAPAN ..

20 ulasan:

ashley berkata...

selamat berangkat aand enjoy yorself!!
hati hati memandu..

karipapsayur berkata...

selamat berangkat! kalini kita x berkesempatan nak jumpa lagi

Diamilikku berkata...

semoga dipermudahkan perjalanan...selamat pergi dan selamat kembali....banyak tugasan menanti...terutama tugasan baru MBP....heheheheh....take care

Mama-Danish & Sarah berkata...

semoga selamat perjalanan pergi dan balik ya...

drive carefully dear....

Ella berkata...

semoga selamat dlm perjalanan.

comel nya ur e-ein..geram tgk muka dia..

CuppyCakeMommy berkata...

have a safe journey ya..

1Super Kids berkata...

catlina,

come and join us at http://1superkids.com

share stories, tips & everything under 1 roof!

iNa berkata...

selamat berangkat..
drive bebaik.........
bestnye nk blk kg....

cintaKusayangMu berkata...

smoga smlt dlm perjlnn...e ein jgn notty2 ye...kna thn lasak..nk jln jauh ni...

mummy_ayu berkata...

semoga selamat dalam perjalanan..seronoknya! balik kampung!!! e-ein makin comel..nice header cat! suka sangat pic e-ein atas tu...so...cute!!!

DrSam berkata...

semoga segalanya selamat didalam perjalanan. Sicomel pun pasti memerlukan rehat yang cukup - idea berehat dipertengahan perjalanan tu sesuatu yang bagus.

mummyseri berkata...

slamt balik kg..smoga dipermudahkan semuanya..

CatlinaFly berkata...

kak ashley: tq..bercadang nak shopping hehehe

CatlinaFly berkata...

qas: ha ah..takdek rezeki..kalo tak leh double date!hehe (me n you, QZ and e-ein!)

CatlinaFly berkata...

diamilikku: terima kasih..hehehe..dah ade satu artikel kat mbp, jemput singgah sane ye..huhu ade utang lagi satu artikel nih

CatlinaFly berkata...

mama danish n sarah: tq :) hehehe Cg Fly yang drive sy krohh2 dgn e-ein kat belakang hihihi

CatlinaFly berkata...

ella n siti: thanks dear

CatlinaFly berkata...

1superkids: ok nanti supermommy ni dtg menerjah ye ;) (hohoho ye ke super diriku ini heheh)

CatlinaFly berkata...

ina, qis n mummy seri: terima kasih :)

CatlinaFly berkata...

mummy ayu n dr sam: terima kasih..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.