Jumaat, 11 Disember 2009

Balik Kampung:Part 1-Shahzan Inn Kuantan

Update using Celcom Broadband

Kami bertolak ke Kelantan on 9 Dis pukul 10pagi, dan sampai di Kuantan pukul 3 petang.Round2 cari hotel, and check in kat Shahzan Inn.Sebelum ni penah menginap kat Grand Continental, tapi saje2 nak rasa hotel lain lak.Terpaksa bermalam sebab last trip kami pernah travel straight 12 jam, tapi E-ein meragam bila sampai kat kampung sebab penat.Antara gambar2 masa menginap kat sana...(tak de modal lain nak cite hehehehe, belasah je la yek)..

suke la tu sebab bebas merangkak ke sana ke sini.nampak tak kat belakang ade bantal letak kat tepi meja kopi takut terhantuk.

takde tempat lain nak merayap dak ni


masa breakfast the next day..E-ein makan roti cicah air..
comotnye
posing2 lagik sebelum bertolak ke Kelantan.Cg Fly cakap aku mcm bibik ,ceh sabo je..


**review Shahzan Inn: agak jauh dari kedai makan dan klinik.Maklum le kami bukan familiar dgn bandar Kuantan ni.Bilik plak kecik sket dari G.Continental n bilik air ade shower jekNext time maybe opt stay kat Grand Continental lagi sebab dekat dgn kedai makan, shopping complex dan klinik.Bilik pon besar sket n ade bath tub!(ngade..mcm la kat umah takde hehehe)

18 ulasan:

ummumishkah berkata...

Balik kampung sambil cuti2 malaysia yer.... have a nice holiday!

Sitisifir10 berkata...

Mmang sangat jauh ek dari Johor ke Kelantan..saya dah lalui sekali dan keputusannya adalah....SERIK!!! hihi

iNa berkata...

comot2 pon still kiut jugak... :)

zazap'z berkata...

jauhnye perjlanan..semoga sentiasa selamat ye..

~~@lyci@~~ berkata...

ooo.. e-ein balik kg.. rindulah adam kat e-ein nanti hehe...

MamaCira berkata...

wah.. comel sgt e-ein.. dah besar.. x sabar nak tgk cira membesar.. lawa posing dgn baby sling tu..

ezan berkata...

best2nya cuti2 malaysia.. jauh perjalan eein.. kiss sket kat pipi yang comot tu.. :P

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

selamat berseronot2..:-)

CatlinaFly berkata...

ummumishkah:you too ! :)

CatlinaFly berkata...

sitisifir10:iye?mmg jauh dan lame perjalanan tu tapi nak wat guano..kena balik jugok dih hhehhe..skrg siti balik kelate dari perak kan,dekatlah sikit

CatlinaFly berkata...

iNa: itulah wajah pengubat duka :)

cintaKusayangMu berkata...

wah...best e ein....merayap smpi bwAH krusi ye..mmg kna letak segala bntal kt tepi sudut2 meja n almari..takut terantuk..kang mnjerit plak

unlisted_one berkata...

Salam Catlina,..
Chomel e-ein..budak2 pegi tempat baru, meng'explore' le dia..

CatlinaFly berkata...

zazap's : tq..

CatlinaFly berkata...

@lyci@: e-ein rindukan adam gak hehehe

CatlinaFly berkata...

mamacira: tak lame tu, kejap je anak kita ni membesar :)

CatlinaFly berkata...

ezan: haha tulah cian gak kat e-ein, takpelah alah bisa tegal biasa , lama2 biasalah dia..

CatlinaFly berkata...

rose: berseronot2 n berpenat2an hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.