Jumaat, 25 Disember 2009

Budak Rajin..

Align CenterHarapnye rajin smpi ke besar hehehe..

19 ulasan:

nasazfrog... berkata...

alorr... rajinnya dia... ikut mama dia la tu... agaknya dia tgk mama dia selalu menyapu kat umah kot.. :)

L@n@ berkata...

ehehe.. rajinyer insyirah .. insyirah aunty kat umah ni pulak kalo dgn penyapu dia buat ala2 mic berdiri sambil menyanyi.. mcm2 gelagat budak2 nih..

iNa berkata...

rajinnyaaa..
hehe..so cute... :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

heehehhe..jd majlis bandaran tanpa gaji yeee...:-)

cat, e-ein start duk lam walker umur brapa?

Fariz Finie Family™ berkata...

salam kenal..
amboi sambil nek walker pun leh menyapu yer..
rajin tul ni. :)

mummyseri berkata...

aah eein mmg rajin la:)
kalo hannah g gigit lagi pnyapu ada la..:)

MamaAlden berkata...

:p elok bwt menantu ni.
how sweet.. memg bebudak ni suka tiru gaya org lain :p
tiru mak ke ayah dia ni? kidding

CuTeMiUt78 berkata...

ahhaaakss... rajin la dia... nak tolong mama ya

DrSam berkata...

Anak sedara baru saya pun nama hampir sama dengan Ein.

Bakat kerajinan dah terserlah. lepas ni mama dia tak payah ambil bibik lagi kot :)

CatlinaFly berkata...

nasazfrog: kih kih..moga dia lebih rajin dr mama dia dia

CatlinaFly berkata...

l@n@: ha ah..gelagat yg comel buat kita tersenyum sendiri

CatlinaFly berkata...

iNa: :)

CatlinaFly berkata...

rose: e-ein start duk dlm walker masa umur 8 bulan...before that sy tak berapa nak bg...tapi tgk dia lum pandai merangkak, terus bg duk walker..alhamdulillah, skrg ni dah makin expert merangkak, jarang2 duk dlm walker kecuali kalo sy bz sgt n ade menda nak buat yg tak leg dukung/kendong dia

CatlinaFly berkata...

fariz finie: jemput singgah selalu ye :}

CatlinaFly berkata...

mummy seri : hehe dia nak masuk molot gak tu, belum sepmat, cepat2 amik simpan penyapu tu

CatlinaFly berkata...

mama alden : hehehe muleh2..utk alden ke adik alden nih hehehe

CatlinaFly berkata...

cute miut: :)

dr sam: bibik?hehehe..tak mampu pun..lagipun tak dirasakan perlu...dah selesa hantar g umah pengasuh je

ezan berkata...

hehehe..rajinnya eein.. pasni senang la mama eein kan.. :) ni baru la gadis melayu terakhir.. rajin!

lin berkata...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.