Khamis, 31 Disember 2009

Jumpe jugak!

Dua dalam satu!Tak sangka dapat jumpa Mommy Qastalani aka Karipapsayur masa gi bengkel kat Cherating nih..gi tgk wayang cite AVATAR 3D lagi tu..:)

Qas datang dgn bodyguard tau..Qayyum name dia…tak dapat jumpe baby QZ @ Qaiser,dpt jumpe abg Qaiser jadiklah!Kitorg ada plan nak temukan E-ein dgn Qaiser nih!Next time la ye..bila kami otw balik Kelantan, mmg wajib bermalam di Kuantan, leh la jumpe lagi nanti..

Ku pakai skema baju kurung sbb sebelum keluar tu ada taklimat,bwk bju pun tak byk so tak tukar la baju...

Hohoho..pas tgk wayang, gi makan nasi dagang ngan kepok lekor kat Tanjung Lumpur lak…Qas,terima kasih daun keladi…sudi bwk jalan2 round Kuantan!Ade significantnye perjumpaan ni sbb kitorg kenal masa masing2 tgh pregnant..Qaiser dan E-ein lahir dlm bulan yg sama, selang seminggu…Terima kasih lagi sekali buat Qas yg sudi entertain diriku yg lara (masa tu lah) ini…lupe kejap rindu kat Suyin ...Dan juga harap2 lepas2 ni dapat jugak berjumpe dgn blogger2 lain gak….

Will be back in Kluang tommorrow!Yeay!

7 ulasan:

mamaaerish : berkata...

aá la kan... kalo kiter leh jumper reramai musti best... :)

eb rs kalo kiter2 nih berselisih bahu kat memana pn musti x knl... hik3

slm thn baru.... :)

doa yg terbaik dari kami untuk 2010 nih yer....

Mama-Danish & Sarah berkata...

dah nak balik yer... tak sempat nak jumpa cat...

lain kali kalau datang kuantan atau balik kelantan, singgah la paka, boleh kita jumpa....

mariaariffbaby berkata...

besh nya jumpa kekawan blog!

btw,
HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.

~~@lyci@~~ berkata...

hmm,kalau cat datang MOA calling2 me ok..

happy new year..

Miss Q berkata...

Sama-sama keladi. Ina, lenkali datang bitau ye

Lina berkata...

ala klu tau cat dtg ktn bole jumpa jg xpe lar...lain kali klu singgah tu roger2 tau

nba-Nur berkata...

Salam.. wah seronoknya dapat jumpa kwn blogger.. Tentu seronok tgk filem meletop panggung tu kan...

Ayu je Cat pakai baju kurung tu..hehehe.. Happy New Year buat Cat & family..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.