Khamis, 3 Disember 2009

Tersampuk dengan Twilight


Hehehe nape tah aku suke lak dgn Twilight saga ni.masa tgk movie first dulu mcm rasa biasa2 je cite ni, kisah cinta remaja & fantasi.Tapi bila tgk balik kali kedua mcm best lak..Aku dah tgk siri kedua ni.best tapi tak sabar tgk sambungannya lagi..Eclipse dgn Breaking Dawn...dgrnya dalam Breaking Dawn,Bella & Edward kawen n dapat anak half human, half vampire ..(oopppsss..spoiler!sorry..)..anyway seronok gak sekali sekala tgk teen flick nih....

Last time jadi fanatik movie masa Lord Of the Rings dulu masa kat U...tertunggu setiap tahun tgk wayang dgn CG Fly masa tu hehehhee...uuu..dah lama tak tgk wayang ah..

3 ulasan:

~~@lyci@~~ berkata...

huhu samalah.. sejak lepas bersalin lama dah tak tgk wayang... tgk CD kat rumah jer :(

IZAN berkata...

waaa...kena gi tengok nih! I love the movie since the first dulu! Aiyakkk.. sudah tau separa ending keee..!? hilang suspen dahh hahahahah! Anyway betul tuh... best gakkk sekali sekaler tengok teen flick nihh... terasa cam muda kembali plakk! ho ho ho!!!

mummy_ayu berkata...

wah..dah tengok..jelousnya..ayu pun tengah dok angau nak tgk cita nie...bila lah agaknya!!!diaorang kata jacob makin encem...tul ker?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.