Rabu, 16 Disember 2009

TQ Little Mama and MBP!

Alhamdulillah akhirnya semalam dah settle assignment aku sebagai MBP's Contributor untuk bulan ni, yang mana setiap contributor wajib menghantar 2 artikel sebulan.Tq di atas kepercayaan Little Mama at MomBloggersPlanet yang telah memberi kepercayaan kepada ku dan 9 Fabs Contributors yang lain (UstazCahaya,Eyriqazz,Syigim,AlohaMolly,UmmiKhayra, i-sofia, MommyLyna,Sitisifir10 dan Christine)

Nak baca apa yang aku tulis?klik pada link gambar2 di bawah.


And minta kawan2 bagi idea nak tulis ape for next months entry...ia mestilah berkaitan dengan blogging/work at home/make money by blogging dan lain2 yang berkaitan(contohnya, tips blogging, blogging,motherhood,childhood etc..)tq..

Brought to you by Catlina and MomBloggersplanet!

8 ulasan:

Nur,Nura, Nurad, Yani berkata...

boleh tulis mcmmana catlina bg masa utk update byk2 blog? just curious abt that?

CatlinaFly berkata...

nuradyani: hihhihi..:) err tak tau nak tulis ygb tu mcmane..k lah maybe akan tulis sikit pasal tu

UstazCahaya berkata...

Tahniah dah lepas minimum 2 artikel di MBP;-) ada lagi 15 hari, mungkin Puan Lina boleh tulis jawapan untuk soal Puan Nuradyani tu..

Puan Nura,

Saya juga ada bberapa blog termasuk self-hosted. Jurnal Online UC tu memang saya tulis daily- jd sy spend 1 to 1 jam setengah untuk JOUC.

Di blog saya yang lain tidak saya tulis tiap hari, jadi boleh bahagi2 hari. Tapi, serius.. sy spend 3 jam je sehari untuk blogging.

CatlinaFly berkata...

ustaz cahaya : betul tu.tak semua blog kita kena update selalu...

blog peribadi leh update hari2...

blog bisnes update bila ade job/promosi etc.,.

blog hobby, sebulan sekali-2kali pun tak pe

blog teknikal sy, kesihatan haiwan kesayangan sy update sebulan sekali je..

lili11 berkata...

Wah .. congrats! I did apply tuk post Contributor tu gak tp x de jawapan. Agaknya x dapat lah tu ...

nba-Nur berkata...

Salam.. Tahniah Lina sebab berjaya post artikel tu.. Bila dah ada blog yg byk.. kena pandai bahagi masa & kena ada "priority"..

Jiji berkata...

Nak kasi idea,

What to wear if you work from home?

Hahaha.

if you ask me, i'll probably be wearing boxer and T.

senang nak BF, Anis boleh main selak selak jok!

miemiey berkata...

byaknya tugasannya....sempatplak ye...pepepun amin udah beres......

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.