Khamis, 28 Januari 2010

Agak-agak tengah buat ape yek?



Tgh boring2 (ceh mcm tak de keje yek!oh cepat la pegi jauh2 penyakit M!), aku belek2 gmbr lame, jumpe lak gmbr masa zaman mak buyung..Masa ni aku preggie 6 bulan ++..bulan Disember 2008.E-ein belum pop-out dari peyut..rasa-rasa koranglah, aku tgh buat ape? Kalau ade orang pertama yang teka betul, i might consider utk bagi hadiah ngeh ngeh :)

23 ulasan:

h4ni3 berkata...

alaa.. gamba kecik sgt.. hehe
tengah belah katak kut?

Miss Q berkata...

ala kecik bebenor. tengah sambut kambing beranak kot?

CatlinaFly berkata...

drhanie and qas :heh ye ke, nanti besarkan sket ye

Ain berkata...

tengah check perkembangan kambing....

bantai jer teka...

psttt, kalendar yg cat pos tu dah sampai...

thanks ya...

CatlinaFly berkata...

qas, dr hanie: gmbo dah besar, leh je teka lagi smpi betul hahahahaha...

CatlinaFly berkata...

ain : okeh! welcome!

temp. housewife berkata...

tengah belah perut anak lembu. suka2 je teka. hehe

h4ni3 berkata...

potong kek.. yeayyy
kekeke

tgh check kucing sembelit? ;)

Miss Q berkata...

tangan tu mcm memegang pisau..

"Makan ciken chop kot.."

(^_^") Giv up.. giv up

Ain berkata...

buat apa la tu yerk...

mcm tgh sembelih something....

bagi la hint cat.... huhuhu...

CatlinaFly berkata...

tem.housewife: hehehehe bukan2.. ;)

mamaaerish : berkata...

xtaula... hik3

CatlinaFly berkata...

dr hanie: akak, mmg lepas tu kitorang ade makan kek pun hehehe tapi selepas ye..:)

CatlinaFly berkata...

ain: tak leh bg hint nanti tau la jawapan dia..hik hik hik

CatlinaFly berkata...

mamaaerish: hihhi..:) try la teka eb!

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

tengah potong ujung kain yang berbulu..:-D

ngeh ngeh

hana berkata...

tgh belah kambennnnnnnnn! agaknyer lerr.. hihihi

mummyseri berkata...

tengah sapu obat kat kaki kucing cedera ;)

sirna berkata...

since u wear a glove mesti tgh buat sumthing yg sort of dirty or messy rite?

nba-Nur berkata...

Salam.. Haaa Nur nak teka.. mungkin tengah bersihkan tempat najis kucing.. hehe (agak je..)

zh-ena berkata...

tengah operate something nie..apa erk

CatlinaFly berkata...

ok kawan2, peluang utk meneka ditutup..sy akan update kepuusannye nanti ngeh ngeh..:) thanks kepada semua yang meneka!

chugie berkata...

dh tutup ke? baru nk teka.. heheh..

xpe, nk gak teka.. cat tgh kemas sampah ek?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.