Jumaat, 29 Januari 2010

Clorox Bleach?Eh bukan bukan!

Hahaha..just nak share ape yang aku dan cg Fly tgh tonton skrg....there's an ungrown child inside me...selain cite ni, aku juga suka Inuyasha dan xxxHolic!Sekarang Cg Fly pon dah terjangkit tgk Bleach ni.Sekarang baru sampai episod 20, season 1!



6 ulasan:

izan ishak berkata...

xpe2...org dewasa mana yg xsuka tgk katun kan!...
eh salah la...anime jepun..hehe

CatlinaFly berkata...

izan: hehehe sy tgk pun pilih2 gak la...anime ni byk jenis..kita tgk yang versi U jelah :) hik bik

Hanz berkata...

i've tried to watch Bleach few times tapi takleh masuklah..maybe sebab tak faham since tak mengikuti...at most nowadays sometimes Naruto, Detective Conan & Atasinchi...my hubby download the whole episode Prince of Tennis..tapi itupun i x berapa suka..guess i'm just a die-hard fan of Inuyasha...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya berkata...

i tgk bleach dr sebelum kawin, until dah ada miya..hahhaaha...mmg menurun la minat anime kat miya.

miya punye fav anime:
1) ichigo machimaro
2) bottle fairy
3) azumanga diyoh
and many2 works by studio gibli..mama dia lak nak muntah kena ulang pasang citer sama...

CatlinaFly berkata...

hanz: hihi sebelum ni tak amsuk gak tapi SIL yang keje KL suke bwk balik manga nye...sy baca smpi episod 16 masa dlm pantang tu ari..baru skrg ni nak start over balik...dah abis tgk season 1 sekarang, tggu download season 2 pulak..hanz, sy pon kipas susah mati inuyasha..cuma belum abis tgk lagi final act tu! :)

CatlinaFly berkata...

mama miya: hehehe ade geng!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.