Jumaat, 22 Januari 2010

Gembeng

Sekarang ni pantang dicuit, diusik, nak jebik2, pastu nangis..petang tadi masa balik dari umah babysitter, nak letak dalam baby seat pun nangis..hohoho..kertas basah la budak ni!

Nampak normal je kan? Dah sampai depan umah, umpan stereng baru diam

Close-up: kertas basah hehehe...

Dah ok dah...

Mama jangan la jadi paparazzi, malulah tadi amik gmbr nangis!

9 ulasan:

zh-ena berkata...

dapat stereng terus senyap :D

h4ni3 berkata...

geram tengok dagu lekuk e-ein..
hehe

Diamilikku berkata...

hahahahaha...bersungguh nangis.....mesti cat buat apa2 kat dia nih

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Comel2x...nangis pon comei gak!! :)

Baby Afham berkata...

Makin comel la ein-ein ni.Geram tengok.

chugie berkata...

emm memang betul2 admire with he face lah, nasib anak i pompuan gak.. nnti jadikan kawan fatin je lah ek!

sangat comei lah e-ein ni!

mamaaerish : berkata...

comeinyer... geram.... ;p

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya berkata...

hahahha...memacam peel anak2 ni kan?

cute aje, pipi labuh..

MamaCira berkata...

adeh..
sedihnya tgk air mata e-in mengalir
macam air terjun pun ada..
hahaha..
dia dah nak bermanja la tu..
dah paham dah pujuk memujuk!
comel e-in!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.