Selasa, 12 Januari 2010

Gift, Gift, Gift!!Dari Alycia, Anmum Club dan Nur!

Alhamdulillah, dah sampai dah hadiah dari Alycia..hadiah ni sempena lucky draw yang Alycia buat bulan doblas tahun lepas rasenye lah, dah lupe bila.Tq Alycia..

Yang ni pulak, tetiba jek dapat gift plus sample susu dari Anmum Club, bila masa aku masuk kelab Anmum, aku pon dah lupe hihihi...ade flash card utk E-ein dalam tu, tapi tak leh bagi lagi, kang dimakan dia flash card tu...Susu nye pun, susu lembu, so tak leh la E-ein minum..

Last but not least...Card dari Nur...dah lame amik, tapi tak tempek2 kat blog, baru jumpe masa belek2 folder..maklum la ade byk sgt folder kat my laptop ni..Terima kasih Nur!

8 ulasan:

Ain berkata...

banyaknya dapat gift, bertuah badan....

cat, panggil ain jer tau...hehehe..

mamaaerish : berkata...

banyaknyer hadiah... bestnyer... tahniah... :)

~~@lyci@~~ berkata...

sudah sampai ekkk kepada tuannya.. alhamdulilah..

CatlinaFly berkata...

ain: ok :)

CatlinaFly berkata...

mama aerish: terima kasih...

CatlinaFly berkata...

alycia: terima kasih! love the perfumes!

nba-Nur berkata...

Salam.. You're welcome Lina.. Wahhh berderet2 hadiah ye.. Bestnyer..

CatlinaFly berkata...

nur: terima kasih yer..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.