Selasa, 19 Januari 2010

Hello hello

Hello auntie!

Sejak 2-3 hari ni, E-ein dapat skill baru lagi, tiru mama dan abah bercakap kat telefon.Aku rasa memang bayi belajar dari persekitaran dan dari situ dia meniru perbuatan orang dewasa...ni lah baru dapat amik gambar dia, itupun pakai hset ,gmbr kabur sket. Next, kalau dapat, aku nak rakam E-ein joget lak, dia mmg selalu joget bila dgr lagu, tapi tak berjaya amik gmbr sebab nanti dia nak amik hset atau kamera yang aku pegang tu pulak....bila tgk dia dah pandai mcm2, rasa terharu ade, nak tergelak pun ada..betullah anak ni penawar duka :) ilang penat bila tgk keletah dia...

17 ulasan:

CuppyCakeMommy berkata...

heheh..makin cerdik e=ein skang

Ain berkata...

setuju dengan cat....

dorang memerhati dan suka tiru cara dan gaya kita....

sbb tu kita kena well behaved di rumah....

Azita berkata...

Hai E-ein!!! Cerianya dia...!

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Alalala..comeiii nyer...dh semakin cerdik...a'ah..budak2 mmg suke memerhati & meniru apa yg kite buatkan...

tchersally berkata...

comeynye E-ein..

mama kena belikan enfon yg water proof utk e-ein..hehe..

ooo..suka berjoget ye..ikut mama ke ikut abah tu?..:)

CatlinaFly berkata...

mommy siti: hehe nak cal mia tu :)

CatlinaFly berkata...

ain: hehehe..memang2..baru bgn tido, amai2 pun, bila tgk abah dia nak gi sekolah, tgn tetap melambai bye2 :)

CatlinaFly berkata...

azita: :)

CatlinaFly berkata...

liLy: :) betul tu

CatlinaFly berkata...

tcher sally: hihi nak soh auntie sally belanja iphone buleh ngeh2..:) ntah la, tak tau ikut belah mana joget2 nih hihi

Miss Q berkata...

pandai!!! abg Qaiser (Abang??awal seminggu je pun) stakat letak-letak kat bahu je. tangan pendek. x sampai telinga! hahaha

CatlinaFly berkata...

qas: wow abang qaiser hihi terasa macho gitu! :D

CuTeMiUt78 berkata...

alahai tomey je e-ein..

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..dah pandai ello yer e-ein...suke...!

CatlinaFly berkata...

kak cute miut: nak call mirul tu :)

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: nanti leh la calling2 ian dgn iris :)

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: nanti leh la calling2 ian dgn iris :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.