Jumaat, 1 Januari 2010

Separuh "buta"


Adeh..spek patah....tgh malam tadi sebenarnye, spek ni mmg dah loose screw belah kanan..tapi patah kat sebelah kiri lak..dah reput agaknye..rasenye dah 2 tahun aku pakai spek ni..gamaknye dia nak suruh beli baru huhuhuhu...tghari ni baru nak g amik E-ein kat umah MIL...will drop by optometrist shop otw....aku mmg rabun teruk...kalo tak pakai spek, mcm 1/2 "buta" dan pekak hehehe..sebab ,kalau org bercakap dgn aku aku selalu tgk mulut org utk baca pergerakan bibir...kalo tak dapat tgk mulut org yang bercakap tu, aku akan salah dengar atau tak dengar...teruknye kan?

**lusa ade program best!Tungguuu..harap2 takde aral melintang atau menegak...dah lame sgt delay program ni...

18 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

selamat tahun baru lina..
ala siannya... sampai camtu sekali tahapnya ya...
eemmm g la buat spek baru..

komen2 ni sambil klik2 nuff dpt la frisso

~~ciklinn~~ berkata...

selamat thaun baru cat...

samalah linn..kalo takde spekk adoiii meraban2lah jawabnya... tape tahun baru beli spekk baru..hihihh

luvhaziq berkata...

saya pernah rasa mcm tu.tension satu hari pening sbb pandangan kabur.bt spek seminggu bru nk siap

DrSam berkata...

Tahun baru spek patah...satu permulaan yang mencabar dan perlu dihadapi dengan semangat gigih tu :)

Happy New Year to you, Fly and E-in!

izan ishak berkata...

happy new year to catlina n family..
ciannya spek patah. mintak spek thn baru nih!

Emy Omar berkata...

Happy New Year cat..
Gi buat spek baru..spek baru tahun baru

Mama-Danish & Sarah berkata...

agaknya cat kena tukar ke CL, baru la takde kes spek patah....

~ziey~ berkata...

Siann........mintak ganti baru laa tuh...tehehhehe...salam kenai!

kak ina kl berkata...

salam dan selamat tahun baru yer catlina..tak per jugak 2 tahun baru rosak..anak dara akak ni dalam setahun 3 kali tukar ..tension dibuatnya...

CatlinaFly berkata...

kak rina: tq...heheh tahun baru, spek baru..

CatlinaFly berkata...

ciklinn: hehehe kan?mmg rasa mcm buta je..nmpk cahaya dgn samar2 je ape2 kat depan..

CatlinaFly berkata...

luvhaziq: ha ah spek sy seminggu gak ni baru siap, tapi org kedai tu bagi pinjam bingkai 2nd hand ,pakai cermin lame sementara nak tggu spek baru siap..

CatlinaFly berkata...

dr sam: dah ku hadapinya dgn tabah..hehehe..kang buat susu anak, jadi air milo sbb tak berapa nampak heh!

CatlinaFly berkata...

izan ishak: tq...

CatlinaFly berkata...

emy: hahaha..dah buat dah..tggu seminggu baru siap!

CatlinaFly berkata...

mama danish n sarah; serik pakai CL, penah pakai gak 1-2 tahun lepas kawen..tapi penah termasuk dlm mata, gagau2 mencari, rupanye jatuh kat lantai...sigh...

CatlinaFly berkata...

ziey: salam kenal gak, sy dah add tau :)

CatlinaFly berkata...

kak ina: hohoho dasat2..ikut perkembangan fashion ke, patah kak?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.