Selasa, 26 Januari 2010

Siapa yang tak marah dan kecewa?

Bila medium internet seperti blog dan facebook disalahguna.....Nak salahkan siapa?sebelum ni dah byk kes2 yang menghina dan mengganggu gugat perpaduan rakyat Malaysia , tak habis2 kita diduga...bila orang Melayu melenting, dikatakan kita emosional dan cepat melatah...aku tak taip entry pasal ni, sebelum2 ni ade gak terdetik nak wat entry, since sebenarnye since blog ni ttg me and my family, tapi aku lebih suka ambil sikap berkecuali ..sila ke link di bawah utk bacaan lanjut....maybe ade yang dah baca dah pun...perkara ni agak serius dan juga telah menjadi kes polis serta masuk suratkhabar.Semoga dijadikan iktibar buat semua dan semoga kita menjadi rakyat yang taat setia kepada agama, negara dan pemerintah.....amin..

Link 1 Bersama Mazidul

Link 2 Bersama Mazidul
Link 3 Bersama Mazidul

Credit to: Bersama Mazidul

4 ulasan:

eD's photography berkata...

takut jugak akak...takut kita lupa dlm berbicara...apapun harap x jadi la kat kita...amin...huhuhuhu..

*rasa tempias sebagai blogger

lin muhamad berkata...

same case cm budak yg ngaku bom gereja tu..nk begurau pn biarla betempat..tak pasal2 awak jadik mangsa..

#Breath-Holding Spells

MamaCira berkata...

cat.. aku juge berkecuali
banyak lagi hal pribadi aku nak pikir
Ekekeke...
apapun jauh di sudut hati
nak jugak tgk negara kita yang tercinta ni
aman dari segala petaka yang dicipta sendiri..

Emy Omar berkata...

saya pun tak suka orang salah gunakan blog @ facebook ni tau..tak serik2 diaorang ni.
Harap2 lepas ni benda2 macam ni dijadikan pengajaran kepada yang lain

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.