Rabu, 27 Januari 2010

Survey2 kat Penang...


Aku akan pergi seminar kat Penang next month...venue dia kat Bukit Tengah.Tgh survey2 hotel la ni utk stay 3 hari kat sana...so far baru jumpe satu , The Summit n rega satu mlm dlm RM126++.Any recommendation of other hotels kwn2? :) Maybe nak ke Island, lagipun teringin nak singgah umah my sis kalau sempatlah!(tengah terbayangkan pasemboq!hehehe)

**dah start dah outstation utk 2010, bulan Mac pun ado gak, dengar2 cam kat KL cuma belum confirm lagi...huhuhu..tinggal E-ein lagik!Waaa!

**dah la gaji bulan Feb awal!adoi!jenuh nak tunggu next gaji..gi jalan2 kat Penang lak tu!kena tahan nafsu!huhuhuhu...

6 ulasan:

Rozy berkata...

The Summit paling dekat tp surrounding are dia xbest.. area dekat prai sikit ada the pearl, sunway hotel.. hmmm tu ja lahh..kalau kat island memang berlambak laahh dan best2..

Miss Q berkata...

ye ye. gaji Feb awai. ini gaji Jan pun da nak kering. ngabes ke kereta rosak!

Ely Hasrul berkata...

alemak tak gaji pon lagik zzzzz

tis sunday g PD kot.. gagagaga

CatlinaFly berkata...

rozy: noted, nanti sy survey2 lagi k...

CatlinaFly berkata...

miss q: tulah, tapi gi penang tak abes duit kot..lain la kalo gi langkawi ke padang besaq ke (alamak dah tiun loghat utara lah!)hehehehe

CatlinaFly berkata...

ely: bestnye!bila lah nak bawak e-ein mandi pandai ni..bagus gak mandi air garam kot buat ilang gatal2 bdn dia tu

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.