Selasa, 9 Februari 2010

Baby leg warmer crazee...

Aunty2, E-ein kan nak share dgn aunty ni..Mama saya tgh excited, baby leg warmer yang dia order dah sampai..syaya pun syuke juga...lawa2..mama kata ini baru first batch..ade lagi pas ni..waaahhh!Mama beli kat sini.

Eh mama nape amik gambar kaki E-ein je?
Gambar2 kat bwh ni, amik dlm kete otw balik umah tok makan petang tadi.E-ein duk umah tok mak mulai mlm ni sebab esok Mama nak gi seminar kat UPM,Serdang..lusa baru mama balik...

Gmbr kaki lagi.Sama tak?

Mama kata membaca amalan mulia, sebab tu E-ein suke baca buku kat mana2 je..

E-ein rindukan mama lah nanti huhu...(abaikan kain buai tu, E-ein wat main jap dlm kete hehe)



8 ulasan:

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
cantik baby warmer tu. sesuai untuk baby yg suka pakai gaun. teringat anak sedara saya.

Ain berkata...

memang cute dan chomel bila baby pakai....

bagus jugak utk protect lutut dia...

dulu tak sempat nak beli utk kids akak sbb masa tue akak tak pernah tau adanya leg warmer nie...

CatlinaFly berkata...

indahhouse: hehe ape lagi, cepat beli bagi anak sedara!

CatlinaFly berkata...

kak ain: bukan utk baby je kak, toddler, kids dan adult pun boleh pakai, one size fits all!

tchersally berkata...

comelnya dierrr...

mariaariffbaby berkata...

cantik nya baby warmer tuh..
i like!

adult pun leh pakai?

jus call me ida.. berkata...

Dahbesarrrr dah eain yerr

MamaCira berkata...

tomelnyaaa e'ein!!
seswai sgt pakai leg warmer tu..
free size ke cat??
nak belikan cira gak..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.