Selasa, 23 Februari 2010

Free punya...

Autopublished entry:
I'm now
away until 26th Feb 2010 coz I have a seminar in Penang
but do visit my blog, I'll will visit you later k!

tadaa....tekalah ape yang free..

oh no! no!bukan budak ini yang free :)
penat lah sy bwk dia for 9 months pastu nak bg free kat orang hehehe

ni ha bendanya...hasil pengumpulan setem Big Headz Guardian...gajah gajah gajah (nyanyi mcm sin chan tapi ni bukan gajah sin chan tau hihi)

masa ni setem belum penuh...dah penuh 40, dapat lah redeem si gajah ni..

shayang sket kat gajah mmuuaaahhh..mama miss you E-ein..
semalam balik dari opis, mama lupa E-ein kat kampung,
mama duk teringat nak gi amik E-ein kat umah babysitter uhuk huk..
tak sabar nak balik(heh sampai pun belum!)

17 ulasan:

mummy_ayu berkata...

so..cute that elepfant..suka e-ein main yer!

NURUL berkata...

hehe...nurul ader 1 stem jek..mana mungkin bole tebus sbb da nak abes tarikh dia, kan??bole tengok je la kat Guardian tuh..huhuhuhuuu

zh-ena berkata...

kad redem gurdian tu ena letak maner ntah

dah separuh gak la ena kumpul

chugie berkata...

owh..ingatkan e-ein yg free.. saya tak terkumpul pun bende alah ni..

Izan Ishak berkata...

suka tgk big head mcm2 tu. tp bab kena kumpul stem tu yg rasa malas....
**lamanya cat pi penang...mesti e-ein rindu kat mama...

Jawa a.k.a USERMODE berkata...

dedua comey banget tuh... gajah bigheadz dan e-ein juge (sib baik ini tak big head hahahah... just jk).

"geram geram geram..." *gaya ipin*

Qistina's Mama n Abah berkata...

alahai..cutenya e-in punya big headz...jelesnya!

ezan berkata...

banyaknya stem guardian cat.. dulu cita2 gak nk kumpul.. tp hampeh... xkesempaian.. lepas tgk eein happy ngan elephant dia tu menyesal la pulak...

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: ha ah sayang tul dia dgn gajah tu, siap bercakap2 dgn gajah tu tak tahan tgk :)

CatlinaFly berkata...

nurul: oh dah tak sempat lah ye nurul..insya allah next time? :)

CatlinaFly berkata...

zh-ena: dah separuh?cuba cari lagi masih sempat redeem half price, kita byr rm18.90 je utk satu bug headz tu..

CatlinaFly berkata...

chugie: sy pun mula2 ingatkan tak tercapai, tapi mmg sokmo lak beli barang kat guardian tu yang leh kumpul byk tu (campur hubby pny sekali :)

CatlinaFly berkata...

izan: dah balik dah ni..dua2 rindu wowowowowoo

CatlinaFly berkata...

en jawa: thanks ye singgah kat blog sy..:)

CatlinaFly berkata...

qistina's : alolo nanti qis dtg kluang leh main same2 dgn e-ein tau

CatlinaFly berkata...

ezan: pasni mesti ade lagi offer gitu :) jgn frust tau

lin berkata...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.