Rabu, 17 Februari 2010

Gigit kang...

Adoi..susah betul nak amik gmbr gigi dak kecik ni..mcm nak berperang!Mujurnya, last2 dapat gak gmbr yang dihajati hehe ..

Tengok, dia katup mulut daa..Taktik tak nak bagi mama amik gmbr dia..Mama terpaksa jadi badut supaya dak ni ketawa besar2an
Tadaa...(gmbr over contrast nak differentiate gigi punye pasal..)

Petang tadi, ni dessert E-ein, dadih soya perisa mangga. Ternampak masa shopping kat Giant, cepat je aku capai masuk troli hehe..Dadih segera ni..bancuh dlm air mendidih tuang dlm acuan kecik2 dan sejukkan.Mulanya nak beli perisa jagung tapi tercapai mangga lak..since E-ein tgh teething, dia suke dapat kunyah2 dadih ni sejuk2..tapi aku tak bg banyak, sikit je dlm 2-3 sudu, takut sakit perut pulak since ini first time dia mkn dadih..yang belen dia, mama dia yang ngap!

Oh ya..esok E-ein dah 11 bulan!Yeay!

Waiting eagerly..for my next steps!

26 ulasan:

mzira berkata...

Ololo. .comelnye e-ein. . Dh nmpak gg comel.ehe . .

Norry berkata...

Jap lagi lagi susah tuh, lasak hehehh

Ain berkata...

siap la nanti e-ein geget mama dia... hehehe..

MamaCira berkata...

tahniah e-ein dah ada gigi!!
yeye.. lepas ni boleh geget mama..
hahaha...

best jugak dessert tu..
nak try buatkan cira pulaks..

*cat, org² tua kate x baik makan bekas anak, nanti anak x dgr kate.. kalau nak makanan anak, siap² bagi 2.. ekekeke..

mummyseri berkata...

hehehehe kiut aje gigi eein tu..
bilelah si hannah nk tumbph ni ;)

CatlinaFly berkata...

mzira: tulah tak sabar tguu tumbuh lagi batang2 gigi seterusnye :)

CatlinaFly berkata...

norry: sekarang pun dah lasak ya ampun! hihi berani lak tu, kita tutup lampu dia leh merayap lagi tau..sebab namanye membawa maksud berani kot hehe (Nur Dayana Insyirah- cahaya keberanian dan melapangkan hati/dada)

CatlinaFly berkata...

kak ain: sekarang pon dah geget kak

CatlinaFly berkata...

fareeni: oh, tak2, mama dia yang rasmikan dulu, kira makan bersama2 lah ni :)

CatlinaFly berkata...

seri: insyaallah tak lama lagi hannah menyusul..jenuh gak tunggu e-ein tumbuh gigi nih hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

yeyeyey...dah ade gigi..
leh gigigigigt mama ye e-ein

besnye desert dia..masam tak? if masam rafiq tamola..huhu

kakchik berkata...

Salam catlina.
Berbaloi juga tu berperang sakan dgn e-ein akhirnya dapat ambik gambar yg nampak gigi hehe.

mariaariffbaby berkata...

ala...comelnya gigi dia..
dia tak cranky ker awak?

peluk cium frm auntie yer

CatlinaFly berkata...

rose: tak masam :) lagipun sy dah lebihkan air dia...lagi satu, why don't rose cuba yang rasa manis sket cam jagung or stroberi?

CatlinaFly berkata...

kak chik: ha ah puas hati hehehe berbaloi2

CatlinaFly berkata...

maria: ada gak masa2 dia ngamuk dan nangis tanpa sebab, maybe masa tu gusi rasa sakit kot

chugie berkata...

e-ein pun nk tumbuh gigi ye.. fatin dah 4 btg dah.. cpt2 tumbuh tau, nnti g giget mama..

CatlinaFly berkata...

chugie: dah leh join kelab sama ngan fatin lah ye , dah ade gigi :)

mommyYen berkata...

sgt comel lah bby e-ein ni.dah tmbuh gg ya,pas ni dia mesti suka gigit..hihi

ez berkata...

eppy belated besday eein..
tahniah eein..da tumbuh gigi..ehheh

CatlinaFly berkata...

yen: hehhehe tq :)

ez: belum belated lagi , today lah hari nye :) macih ye?

zh-ena berkata...

dah nampak gg la..comel sgt bile senyum

CatlinaFly berkata...

ena; :) ...tulah sy excited ni hehe

Miss Q berkata...

oeh macam sedap! kena beli jugak lah untuk QZ nnt!

CatlinaFly berkata...

qas: trylah :), mmg ralit dia mkn, sejuk2 nak2 tgh gatal gusi ni..

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.