Ahad, 21 Februari 2010

Hantar E-ein ke rumah tok

Today, kami balik ke Kluang tanpa E-ein, ... E-ein akan berada kat umah tok mak/tok bah smpi hari Jumaat.Aku ade seminar kat Penang..akan bertolak lusa...outstation lagi...demi kerja., kena tinggalkan anak wpun tak sanggup huhu...

Masa nak gerak balik tadi, E-ein nak ikut, pastu tok bah ajak naik moto, mmg kesukaan dia lah tu..E-ein duk umah tokmak baik2 eh..auntie kan ade leh main sama2...

Gmbr minggu lepas, baru sempat nak upload..

Bye mama!

19 ulasan:

chugie berkata...

alahai.. mama dan e-ein berjauhan lah ye.. xpe2.. kejap je tu..

Fely berkata...

Alahaiiiii...comelnya e-ein duduk motor ngan atuk dia tu! She's growing up real fast Cat! I remember when I first stumbled upon your blog, she was very small. Look at her now...all big and beautiful! Geram nengok pipi cute tembam tu! X

Miss Q berkata...

gong abes muka naik moto. QZ kalo naik moto, muka kecut aje

mommyYen berkata...

sukaa e-ein naik moto,dah lah cute miut tu cat..adohh eh,geram tgok pipi dia..

h4ni3 berkata...

macam frequent jer cat outstation..
cian si kenit kena tinggal
huhu

ezan berkata...

eein advance berani naik moto... suka je dia... i like!!!

Nadiah Sidek berkata...

dpt naik motor terus lupa nk ikut mama ye..hehe

firahadifa berkata...

e-ein??? nama like my best friend name.. kekekeke..

CatlinaFly berkata...

chugie: kalo ikutkan takmo gi huhu..tapi keje nye pasal kan..

CatlinaFly berkata...

fely: ha ahkan..cepatnye anak2 kita membesar depan mata kita, same as you, the first thing yang i kagum dgn blog u ialah, gmbr dlm air tu,suke sgt!

CatlinaFly berkata...

miss q: gong naik moto takpe, jgn gong menda lain hihi :)

CatlinaFly berkata...

mommy yen : hehehe...e-ein tu kalo naik mto jgn harapla kita nak amik, dia melenting2 kalau kita cuba amik..

CatlinaFly berkata...

dr hanie: ha ah kak, bulan ni byk kali outstation n lame lak tu, syukur dah settle kursus yang 7-10 hari tahun lepas, so tak delah gi kursusu yang lebih 7hari sekaraang..

CatlinaFly berkata...

ezan: hiii :)

CatlinaFly berkata...

nadiah sidek: tu la pasal..kadang2 kalo dia cranky, ajak naik moto je terus sengih2 :)

CatlinaFly berkata...

afidah: hehehe ade gak terserempak sorang dua blogger yang nama e-ein..org dewasa nama e-ein lum jumpa..actually my old school firend pon ade nama e-ein

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ehehhe..dpt naik motor terus lupe mama ye? wekkekeke

CatlinaFly berkata...

ros: bisalah tu dah dapat manja dgn tok abah dia, mmg leka lah dia tu

mummy_ayu berkata...

ala sian e-ein kena tinggal..mama work yer...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.