Rabu, 24 Februari 2010

Jagung oh jagung

Autopublished entry: now I'm in Penang until 26th Feb 2010!

E-ein suka betul dgn jagung..kalau nampak jagung rebus, mulalah menggelenyar nak pegang n geget2 jagung..kalau tak dapat, sure menangis punya..btw, since gigi dia baru seketui(hihi), so dia geget2 suke2 je..kalau nak bagi dia rasa, kami picit2 isi jagung tu smpi hancur n suapkan kat dia...

With her auntie

20 ulasan:

chugie berkata...

cutenye lah e-ein ni.. emm gigi die tgh gatal2 tu cat, sbb tu die nak gigit jagung tu.. + jagung memang sedap n manis kan..

mummy_ayu berkata...

pandainye e-ein mamam jagung yer...

NURUL berkata...

comeinya e'ein...
hehe...
tapi budak2 mmg suka makan jagung nih...walaupun gigi x brp nak ada...heheheee

Hanz berkata...

e-ein boleh geng ngan auntie hanz suka jagung..

** Perfect Love ** berkata...

ala.. cutenya dia makan jagung...

mmg sedap layan jagung ni... sy yg bukan budka ni pun suke.. hihih

ezan berkata...

cute la eein ni.. buat aunty teringin mkn jagung je bila tgk gambar eein ni tau..

CuppyCakeMommy berkata...

mia nak cikit e-ein

Wan Anie berkata...

bak sket jagung bleh... ein ni dah bape bulan ek.. baby umar dah 8m tapi gigi baru ada sebatang jer.. hihi

paij188 berkata...

amboi sedapnye jagung tu.. bak meh sikit hah! :))

Nadiah Sidek berkata...

safiyyah pun suka jagung tp tak pernah la bg yg tongkol, bg yg jagung dlm cwn tu je. gigi baru 3 btg..lama la dia duk mengunyah..hehe..

zh-ena berkata...

mmg kalakar tgk bebudak gigit jagung nie ialah gigi tak banyak lagi kan
suka tgk muka yang keriut2 nak gigit jagung tu
comel jea tgk

Izan Ishak berkata...

e-ein suka jagung yee...
anak2 izan mun suka sgt jagung!

Fely berkata...

This is a very good sign that she loves fruits and veg. Nowadays, kids don't touch fresh food anymore so i';m sure you're very glad she's showing interest in them.
Cute jer dia nak gigit-gigit jagung tu, kan? heheh...x

dilaOHdila berkata...

eein yang cute....
dah tumbuh Gigi erk doc cat....
dah makan apa sekarang eeein nih
comey ler

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
wah...jalan2 kak? e-ein nampak cute cuba mamah jagung seketul tu. hikhik. wah e-ein, klau dah bole geget2...tunjuk auntie lagi tau?

CatlinaFly berkata...

chugie: ha betullah tu chugie..best kot gigit jagung time gusi dia gatal..lagi satu suke tul kalo dapat biskut jejari baby bites tu krup krap gigit biskut :)

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: eksyen je tu..luak nye tidak pun hihi

CatlinaFly berkata...

nurul: tunggu tumbuh gigi abes karang, memanjang je nak jagung agaknye hihi

CatlinaFly berkata...

hanz: ditto!bukan anak je, mama nye pun suke!nak2 yg dlm cup tu

lailasani berkata...

sama ngan my damia, sangat laaa suka jagung. ni mungkin sbb keturunan.. sbb faveret mak saya adalah jagung, faveret saye pun jagung.. hehehe... tp mmg jarang jumpa org tak suka jagung ni kan.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.