Isnin, 15 Februari 2010

Jumpe kawan blogger!

Rentetan outstation di Serdang, sempat juga berjumpa dgn 2 orang rakan blogger iaitu Nard dan Alycia.Jumpe Nard dgn kawannya di McDonald Sri Serdang(sayang tak amik gambar ) selepas je aku abis seminar kat Fakulti Perubatan Veterinar UPM.Yang bestnye gi balik fakulti, mcm back to school lah, jumpa lecturer2 dan kawan2 lama...quite surprised bila ditegur oleh lecturer2 sendiri sbb rasenye aku low profile dulu..to Prof Hair, Prof Khairani, Dr Hassan , Dr. Siti Suri , Dr. Rehana, Dr. Rahim, Dr. Gurmeet, Dr. Shah dan lain2, jasa mu kukenang selalu...sayang pulak tak bawa kamera huhu..

Oh ya, lepas tu, kami singgah ke Putrajaya sebab my friend nak hantar surat kat HQ..dan sms Alycia ajak jumpe..heh nak jadi cerita, kami ni satu jabatan tapi berkenalan kat blog la pulak..kecik je dunia ni kan?thanks Alycia sbb sudi jumpe.... Alycia's baby boy , Adam, lahir on 18th Feb 2009 manakala E-ein lak on 18th March 2009.Sama tarikh cuma lain bulan jek :)....


Gambar cilok dari blog Alycia :) aku posing ngade2 hihi

3 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

catlina...awk g putrajaya ari jumaat lps ke??qis ada kt putrajaya gk time tu..qis kt parcel e...klu tau awk ada kt ctu..leh gak jmpa...

CatlinaFly berkata...

qis: oh, tak, sy gi khamis :) insya allah kalo gi sane lagi, leh jumpe..:)

kak ina kl berkata...

salam catlina..wah seronok ek dapat jumper member blogger..
oo dah ada gigi ek anak kamu..lepas ni kenalah rajin berus gigi dia..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.