Khamis, 4 Februari 2010

Kegilaan mama...

Cerita basi sebenarnye..Ahad lepas, gi Tesco beli barang dapur...sejak ade E-ein ni kan, setiap kali shopping mesti terselit selai dua baju utk E-ein. Lepas beli brg2 keperluan, belek2 bhgn baju baby. Terus tersangkut..lagipun byk dah bju jalan2 E-ein dah kerap pakai dan dah jadi basahan. Aku rasa, mommies kat luar sana pun macam aku, excited dan suke beli baju baby/anak :)

Sweater deep pink di hujung kanan tu ade kembarnye yang kaler biru kat Kuantan, Pahang...hihi..

Dan sekarang, aku jadi gila leg warmers lak!Baru order today dgn satu blogshop ni, BabyStuff2u....sayangnye pattern colourful stripes yang aku nak takde, dah sold out. yang aku baru booked, colourful polkadot dan little cars.

yang aku beli...(tgh)yang aku beli..(kiri sekali)

yang aku berkenan tapi dah sold out..huhu..

Baby legwarmers ni boleh juga dipakai as arm warmers, kalau nak pakai sedondon dgn anak2 pon bleh....so sweetttttt!

Kredit: to BabyStuff2U..pinjam gambo ek Leen?

16 ulasan:

オテモヤン berkata...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

CuppyCakeMommy berkata...

comel nya warmer

Miss Q berkata...

Awww.. sweater nye geng dengan E-Ein ye?!

mummy_ayu berkata...

ah ah..sweet la warmer tu..nak gak la try for iris..bab bebaju tu memang diakui..tambah tambah baju baby girl..geram sangat kan?ada aje yag 'ter'beli! he he he

Uda berkata...

warna sweet2.. mesti comel bila e-ein pakai

nasazfrog... berkata...

skang ni mmg musim blogger beli online ek,, bagus jugak tu,, tgk pun cantik gak.. :)

CatlinaFly berkata...

オテモヤン : wahahahai tak paham! ;)

CatlinaFly berkata...

siti: kalo mia pakai bertambah comel baby warmer tu tau hihi

CatlinaFly berkata...

qas: ahhaaaa..betul3! :) mesti sweet je kalo dapat amik gmbro dak tecit berdua ( suyin dan cotek) ni pakai sweater tu hihi

CatlinaFly berkata...

mummy _ayu: try jgn tak try! :)

CatlinaFly berkata...

uda: kalau tween pakai musti comel! :)

CatlinaFly berkata...

naza: hehehe sy mmg suke beli online, jimat tak yah gi supermarket/shopping mall

mummyseri berkata...

hehe samalah..kite pon suke beli baju je..kalo anak pomuan ni mmg cantek2 bajunya kan....

CatlinaFly berkata...

seri: haha..rambang mata weh!

MamaCira berkata...

cat semua ibu sama wei..
Hehehe..
aku pun cam ko jugak
dulu pegi bahagian kita je
skrg ni gi bhgn baby je
biar baju kita xde
janji baju baby ada
hehehe
rasa x sedap hati kalau x belikan apa² kat anak!
kan kan kan??

*aku beli tight kat pasar malam je, RM25 untuk 2 helai. Mmg cantik²..

CatlinaFly berkata...

fareeni: aha..yang ku beli kat online shop ni rm22 for 2 piece..campur postage lebih kurang rm26 for 2piece lah! :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.