Sabtu, 27 Februari 2010

Menatap wajahnya...alhamdulillah..

Alhamdulillah, ku dah sampai rumah semalam....rindunye kat E-ein.Dan since I'm away, E-ein kurang selera menyusu..cian dia..Tak pasti pulak atas faktor ape dia kurang menyusu, maybe sebab tak suke Isomil lagi, gatal gusi atau rindukan aku? Dan my MIL telah tukarkan susu E-ein ke rumusan bayi Dutch Lady...sebab dia risaukan E-ein taknak minum Isomil tu.,,kalo dah minum susu 1 kali sehari, mane tak risau, but luckily, she's eating mcm biasa....

Alhamdulillah, rasenye cow's milk allergy mcm dah takde coz tak pulak naik gatal atau sakit perut pas try bagi susu baru tu...Cuma rasanya maybe jugak dia rindu kat aku sbb , bila aku dah balik, dia menyusu mcm biasa...

Yang kelakarnya & so sweet, since masa aku balik tu dah malam,E-ein lak dah tido, bila dia bgn menyusu tgh malam tu, dia kejap2 toleh kat aku masa menyusu, dlm 5-6 kali toleh gak lah sambil nak abiskan susu..agaknye dia ingat mimpi kot mama dia dah balik..:)....oh bukan menatap wajah E-ein jek, wajah abah E-ein pon kena tatap jugak wakakaka...

**akan spend masa berblogwalking nanti..terima kasih kepada kawan2 yang sudi singgah ke rumah wpun ku tak ada...macih..saaayang korang!

Tet tet tenet!Auntie2 cepat buat muke suspens!

Mama topi ni besar sgt lah, E-ein boleh nyorok dalam ni

Yeay mama dah balik..nanti belikan E-ein kuda kaler putih satu, coklat satu, bintik2 hitam satu eh..

Ni pulak posing dgn leg warmer pemberian Mummy Ayu...tq auntie!

10 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

olololol..sweetnye..itula saat paaaaaling indah. menatap wajah anak!

rindu mama dia kot. ehehe..:-)

mintak byk2 skit kude tu e-ein. kasi penuh umah tu

Fely berkata...

Rasanya e-ein tu tak menyusu pasal rindu kat mummy dia lah tu. Kalau betul-betul tak suka isomil tu, she won't have it even when you give it to her yourself.
Aduhhh...geramnya tengok pipi e-ein tembam tu!! So cute! Cium karang! X

Nadiah Sidek berkata...

e-ein rindu mama dia la tu..tu yg asyik tgk muka mamanya tu :)

ezan berkata...

eein rindu mama & sekejap2 tgk mama sebab nak pastikan mama xg kursus jauh2 lagi.. nanti eein rindu lagi susah.. :)

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..sian e-ein ngan ibu dia, asyik terpisah jer..windu kan?

CatlinaFly berkata...

rose: betul2 :) heh..kuda2 boleh la kot hihihi

CatlinaFly berkata...

fely: most probably maybe lah sebab rindu tu..cian dia....kiss2 buat nia & garth..

CatlinaFly berkata...

nadiah: tu lah time mama dia ada, nak berkepit dgn abah..bila takde , tau rindu hihi.. sejak balik ni, tido nak menempek dgn mama dia je :)

CatlinaFly berkata...

ezan : ape nak buat ezan, ni bulan depan ade lagi nak gi kursus 3 hari huhu..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: betul betul betul!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.