Jumaat, 12 Februari 2010

On hiccup, blogger friends and blog logo ;)

Hic...masa aku taip ni..hic..aku dilanda hiccup yang amat teruk..hic...dah dua kali kena today, minum air, ilang jap pastu dtg balik..agak2 nape ye huhu takkan nak membesar lagi?hic hic hic!Dan semalam gi Serdang dan Putrajaya, ade jumpe 2 org blogger masa ke sana..next entry aku cerita ok?

Oh ya kat bwh ini pula blog logo, blog badge yang sempat aku siapkan dlm 2-3 hari ni.Berminat?tgk entry kat atas tu ye?Kalau bukan buyer pun boleh, cuma emphasize apa yang korang suke ttg blog KedaiGambarKami..promote, jgn tak promote! ;)

6 ulasan:

MamaCira berkata...

nak membesar ar tu cat!
lawak statment ko tu...
hahahaha...

kalau baby..
petuanya letak kertas kat dahi..
kejap je hilang..
tapi takkan nak letak kat dahi ko lak?
x dapat aku bayangkan!!!

Uda berkata...

hehehe.. nak membesar??? tak kan tak habis membesar pulok..
kena minum air banyak kot.. sebab minggu ni.. cuaca panas sangat..

kakchik berkata...

orang tua-tua ajar kalau hiccup, letak tisu lembab kat dahi. kakchik tak pernah cuba tapi cik abe pernah kena hiccup dan kami buat petua tu, menjadi tapi takdelah serta-merta hehe.

CatlinaFly berkata...

mama cira: ataupun nak mengecik hehehe rasenye petua tisu tu utk baby je kot, tak penah try pulak :)

CatlinaFly berkata...

uda: maybe kot, mmg sekarang ni musim kering, kat kluang air dah start kena catu..huhu

CatlinaFly berkata...

kak chik: hihi ok next time leh try ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.